MENÜ

10'un adı Talisca

Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına çok hızlı başlayan Brezilyalı oyuncu, Gençlerbirliği ağlarını sallayarak toplam gol sayısını 10’a çıkardı. Beşiktaş, Talisca’nın gol attığı 18. maçta 15. kez kazandı.

10'un adı Talisca

Kartal’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Gençlerbirliği karşısında da sahneye çıktı. Tolgay Arslan’ın asistinde ikinci yarıda attığı şık golle başkent ekibinin kilidini kıran Talisca kritik galibiyette çok büyük pay sahibi oldu.

Sezonun ikinci yarısına çok hızlı başlarken Antalyaspor (D), Kasımpaşa ve Karabükspor maçlarında rakip fileleri ikişer defa havalandıran Talisca, Konyaspor ve Trabzonspor karşılaşmalarını boş geçmişti. Gençlerbirliği karşısında iki haftalık suskunluğunu noktalayan yetenekli futbolcu, Süper Lig’deki toplam gol sayısını 10’a yükseltti.

Taraftardan alkışlar

Bu arada Beşiktaş, Anderson Talisca’nın gol attığı maçları kazanma geleneğini de sürdürdü. Süper Lig kariyerindeki gol sayısını 23’e çıkaran genç futbolcu bunu 18 maçta başardı. Siyah-beyazlı takım söz konusu 18 maçta 15. galibiyetini Gençlerbirliği karşısında elde ederken, 3 maçtan da beraberlikle ayrıldı. Beşiktaşlı taraftarlar, Şenol Güneş’in 81. dakikada Oğuzhan’la değiştirdiği Talisca’yı alkışlarla soyunma odasına gönderdi.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ