MENÜ

10 milyon Euro

Galatasaray kulislerinde dün Webo transferinin bittiği konuşuluyordu. Ancak İstanbul Belediye'nin idarecisi Kamil Dizar, yıldız oyuncularıyla ilgili FANATİK'e önemli açıklamada bulundu: Almak isteyen 10 milyon Euro verir...

10 milyon Euro

İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un sezon başında İspanyol kulübü Mallorca’dan kadrosuna kattığı Pierre Webo, performansıyla transferin gözdesi haline geldi. Galatasaray’ın da talip olduğu golcü futbolcuyla ilgili dün önemli iddialar vardı. Kamerunlu yıldız oyuncunun Galatasaray’a transferinin bittiği ileri sürülürken, İstanbul Büyükşehir Belediye’nin futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. Bu oyuncularının satılmasına sıcak bakmadıklarını kaydeden Dizar, “Avrupa hedefimize ulaşırsak kesinlikle kadroda tutacağız. Kamerun’un iki önemli golcüsü var: Biri Eto’o, diğeri Webo... Eto’o’yu alamadık ama Webo bizde başarılı işler yaptı, yapmaya da devam edecektir. Onunla ilgili tavrımız ortada. Ancak sözleşmesinde ‘10 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyor. Bu parayı ödeyen Webo’yu alır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

‘Bir adım öndeyiz’

Süper Final Avrupa Ligi’nde liderlik koltuğuna geçmeleriyle ilgili de görüş belirten Dizar, şunları söyledi: “Puanlar birbirine yakın. Biz bir adım önde gözüksek de, herkesin şansı hâlâ eşit. Biz sezon başından bu yana çok şanssızlıklar yaşadık. Bunlar olmasaydı şimdi Şampiyonluk Grubu’nda yer alıyorduk. Artık tek hedefimiz; Avrupa kupalarına katılabilmek.”

M.Ali Sabuncu

YORUM YAZ