MENÜ

1 numara ağladı

Sayısız maçta sayısız kurtarış yapan Volkan Demirel, dün gece çaresiz kaldı. Kalesinde dev bir adama dönüşen Fener'in 1 numarası, yediği goller sonrası yıkıldı, Gökhan'ın sakatlığında ise gözyaşlarına hakim olamadı

1 numara ağladı

Sezon içerisinde çokça eleştirilse de Volkan Demirel Fenerbahçe’nin dik duran oyuncularındandı. Hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde Fener’in savunma hattının önemli ismi olan milli kaleci, dün gece verdiği sınavda başarılı olamayınca gözyaşlarını tutamadı. Benfica’nın bulduğu 3 golde de hatası olmayan deneyimli file bekçisi; Cardozo, Lima ve Gaitan gibi önemli gol ayaklarının vuruşlarında elinden geleni yaptı. Savunma hatalarından gelen goller sonrası kalesini savunamayan Volkan, belki de psikolojik açıdan son yılların en zor maçını oynadı.

Resmen kahroldu

Gökhan Gönül’ün baygın şekilde yere düştüğü pozisyon sonrası büyük moral çöküntüsü yaşayan Volkan, takım arkadaşına yapılan tedavi esnasında gözyaşlarına hakim olamadı. Sağlık görevlileri Gökhan’a müdahale ederken uzaklaşmayı tercih eden Volkan, kolunu yüzüne kapatarak gözyaşlarını perdelemeye çalıştı. Maç sonunda ise Volkan’ın ağzını bıçak açmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ