MENÜ

Bedensel engellilerin spora ilgisi artıyor

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) Başkanı Demirhan Şerefhan, engelli vatandaşların farklı branşlarda önemli başarılara imza attıklarını söyledi.

Bedensel engellilerin spora ilgisi artıyor

Şerefhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu makamında ziyaret etti. Şerefhan, burada yaptığı konuşmada, engelli vatandaşların son yıllarda daha fazla spora yöneldiklerini ve farklı branşlara ilgi gösterdiklerini belirtti. Engelli vatandaşların oluşturdukları takımların çeşitli müsabakalara katıldığını anlatan Şerefhan, "Engelli vatandaşlarımız farklı branşlarda önemli başarılara imza atmaktalar. Bu başarı destek verildiği takdirde daha da artacaktır" diye konuştu.

Şerefhan, Hacıcaferoğlu’na da gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Hacıcaferoğlu da Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun engelli bireylere spor hizmeti ve faaliyeti sunarak onları topluma kazandırmak ve rehabilite etmek adına önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydetti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak engelli sporculara yönelik sportif faaliyetler düzenlediklerini belirten Hacıcaferoğlu, "Spor branşlarıyla tanıştırdığımız sporcular günlük hayatlarında aktif hale geliyorlar" dedi.


Haberin Devamı
YORUM YAZ