MENÜ

Yine Fatih yine Gomis

2012’de Fatih Öztürk’lü 1461 Trabzon, Galatasaray’ı kupadan elemiş, tarih yazmıştı. Geçen sezonki yarı finalde Akhisar’ın kalesinde yine Fatih vardı. Tecrübeli kaleci, dün de son penaltıda sahneye çıktı... Gomis’in vuruşunda doğru köşeyi bulan Fatih Öztürk, Akigolar’a Süper Kupa’yı kazandırdı. Geçen sezon 3 penaltı kaçıran Bafetimbi Gomis, beyaz noktanın başında bir kez daha hayal kırıklığı yaşadı.

Yine Fatih yine Gomis

Konya Stadı’nda dün tarih tekerrür etti! Galatasaray’ın belalısı Fatih Öztürk, Sarı- Kırmızılılar’a yine şok yaşattı. 2012’de Fatih’in kalesini koruduğu 1461 Trabzon, grup aşamasından önce Galatasaray’ı Türkiye Kupası’ndan elemişti.

Haberin Devamı

Geçen sezon Cim Bom’u yarı finalde dize getiren Akhisar’ın kalesinde de yine Fatih vardı. Tecrübeli file bekçisi, dün bir kez daha sahneye çıktı.

Son penaltıda Gomis’e geçit vermeyen Fatih, Akhisar’a Süper Kupa’yı kazandırdı. Maç boyunca yokları oynayan Gomis ise geçen sezonun ardından kaldığı yerden devam etti!

Arkadaşları teselli etti

29 gol atıp kral olduğu Süper Lig’de geçtiğimiz yıl kullandığı 7 penaltının 3’ünü kaçıran Gomis, Süper Kupa’da da en kritik penaltıyı atamadı. Gomis’i takım arkadaşları teselli ederken, Fransız yıldız kupa seremonisinde ise moralli görüntüsüyle dikkat çekti.

YORUM YAZ