MENÜ

Yılmaz Vural ile Mustafa Bozbağ arasında polemik

Giresunspor'dan oyuncu grubu tarafından istenilmediği için gönderildiğini söyleyen Yılmaz Vural "Seviyorum kerataları ama mecralarının dışına çıkıyorlar." dedi. Giresunspor bakanı Mustafa Bozbağ ise ''Daha takımı tanımıyor'' ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural ile Mustafa Bozbağ arasında polemik

Yılmaz Vural, Oyuncular toplantı yapmış, ‘Arkadaşlar sizinle devam etmek istemiyor’ dediler. Yönetimin araya girip, bu sıkıntıyı çözmesi lazımama çözmediler, oyunculara teslim olmuşlar” ifadeleri sonrası Giresunspor başkanı Mustafa Bozbağ, Vural'a cevap verdi. Bozbağ, “Vural, Elazığspor maçında yedek kalecimiz Anıl’a, ‘Hüsamettin Tut sol bek oynarmı?’diye soruyor. Anıl da, ‘Ben bilmem’diyor. Hoca oyuncularını tanımıyor, haddini aşıyor” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural: Beni futbolcular gönderdi

28. takımı Giresunspor’daki görevi 15 gün süren Yılmaz Vural, ayrılığının arkasında oyunculardaki gruplaşmanın olduğuna dikkat çekti. Katıldığı bir televizyon programında sert sözler kullandı. “1. Lig’de 13 takımdan teklif aldım. Ama Giresun’a gittim” diyerek sözlerine başlayan Vural, “Oyuncular toplantı yapmış ve bana geldiler, ‘Arkadaşlar sizinle devam etmek istemiyor’ dediler. Yönetimin araya girip, bu sıkıntıyı çözmesi lazım. Yönetim tavır alsa, bu iş toparlanırdı. Yaş grubu yüksek bir takım vardı. Biraz canları yandı galiba. Ona üzüldüm... Biz buraya birilerini memnun etmeye gelmiyoruz. ‘Ağır antrenman’ diye bir şey olmaz” dedi ve ekledi:

‘Kerataları severim ama...’

“Giresunspor tamamen oyuncuya teslim olmuş. Süper Lig’de barınamayan oyuncular 1. Lig’e geliyor. Adama görev veriyorsun ama taktik, disiplin diye bir şey yok. Seviyorum kerataları ama mecralarının dışına çıkıyorlar. Her şeyin içine girmeye çalışıyorlar.”

3’te 0 çekti!

Yılmaz Vural, takımının başında Eskişehirspor, Denizli ve İstanbulspor maçlarından mağlup ayrılmıştı.

Mustafa Bozbağ: Daha takımı tanımıyor!

Yılmaz Vural’ın açıklamalarının ardından Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ’dan sert açıklamalar geldi. Bozbağ, “Yılmaz Vural, takımını tanımıyor. Giresunspor’a laf söylemek Yılmaz Vural’ın haddine değildir” dedi ve tecrübeli hoca hakkında skandal iddialar ortaya attı. İşte o sözler: “65 yaşında adam, teknik direktör, belli bir yaş olgunluğuna gelmiş bir insan bir söz söylerken ağzından çıkanı kulağı duymalı. Giresunspor çok büyük bir camiadır. Giresunspor’un stadyumuna, tesisine laf söylemek Yılmaz Vural’ın haddine değildir. Benim aldığım teknik direktör oyuncumu tanımalı, oyuncumun hangi mevkide oynayacağını bilmeli. Yılmaz Vural, Elazığspor maçında yedek kalecimiz Anıl’a ‘Hüsamettin Tut sol bek oynar mı?’ diye soruyor Anıl da ‘Ben bilmem’ diyor.

‘Gir lan oyuna demiş’

“Vural, Murat Gürbüzerol’u ısınırken yanına çağrıyor, “Oğlum 10 numara oynar mısın?” diye soruyor. Murat da “Sağ önüm ama takım geride, oynarım” diyor. Yılmaz Vural, Murat Gürbüzerol’a “Biraz daha ısın” diyor. Sonrasında, ‘Gir lan oyuna’ diyor. Benim Giresunspor’u emanet ettiğim teknik direktör takımı tanımalı.”

Diyadin döndü

Mustafa Bozbağ, Vural’ın görevine son verdikten sonra yeniden Metin Diyadin’i takımın başına getirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ