MENÜ

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (Malatya FB) maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER BELLİ OLDU)

Süper Lig'de iki haftadır kaybeden Fenerbahçe kader maçında Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, zorlu deplasmanda Valbuena ve Mehmet Ekici'yi yine yedek bıraktı. Kalede ise Volkan Demirel var. Peki, Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar ve maçın canlı skor takibi fanatik.com.tr'de...

Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe (Malatya FB) maçı hangi kanalda, saat kaçta? (İLK 11'LER BELLİ OLDU)

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’la karşı karşıya gelecek. Bu önemli mücadele öncesinde Aykut Kocaman'ın sahaya çıkaracağı ilk 11 açıklandı. Kocaman, Fransız yıldız Mathieu Valbuena'yı ve orta sahadaki problemi çözmesi beklenen Mehmet Ekici'yi yine yedek bıraktı. Kalede ise iki haftalık aranın ardından yine Volkan Demirel var.

İşte iki takımın maç kadroları:

Yeni Malatyaspor:

Ertaç Özbir - Sadık Çiftpınar - Matheus Doria - Arturo Mina - Rahman Buğra Çağıran - Issam Chebake - Adem Büyük - Aytaç Kara - Azubuike Godson - Murat Yıldırım - Khalid Boutaib

Yedekler:

Fabien Farnolle - Aly Cissokho - Mustafa Eskihellaç - Berk Yıldız - Nacer Barazite - Michael Pereira - Sadio Diallo - Gilberto - Emanuel Dening - Eren Tozlu

Fenerbahçe:

Volkan Demirel - Roman Neustadter - Hasan Ali Kaldırım - Şener Özbayraklı - Martin Skrtel - Josef De Souza - Mehmet Topal - Aatif Chahechouhe - Nabil Dirar - Giuliano - Fernandao

Yedekler:

Erten Ersu - Carlos Kameni - Luis Neto - Serhat Kot - Oğuz Güçtekin - Alper Potuk - Mathieu Valbuena - Mauricio Isla - Mehmet Ekici - Roberto Soldado​


Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanacak ve yarın saat 16:00'da başlayacak mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı ve spikerli anlatımı fanatik.com.tr'de olacak.



Yeni Malatya'da son dakika...

Ev sahibi ekipte zorlu maç öncesinde cezalı oyuncu bulunmuyor. İlk 11’in değişilmez isimleri Khalid Boutaib ve Adem Büyük’ün sakatlıkları vardı. Ancak iki forvet de antrenmanlarda takımla çalışmaya başladı. Maç saatinde herhangi bir ağrıları olmazsa, Yeni Malatya sahaya tam kadro çıkacak.

Fenerbahçe'de son dakika

Sarı-Lacivertliler’de de cezalı yok. İsmail Köybaşı’nın sakatlığı sürüyor. 3 aydır sahalardan uzak kalan Janssen de bir diğer eksik. Bu oyuncuların dışında, dizindeki sakatlık nedeniyle 3 hafta dinlendikten sonra sahalara dönen Skrtel’in ağrıları bulunuyor. Ancak Slovak oyuncunun kadroda olması bekleniyor.

Guiliano seri peşinde!

Fenerbahçe, bu sezon Giuliano’nun gol attığı 8 maçta da yenilmemiş, 7 galibiyet ve 1 beraberlik almıştı. Sambacı’nın bu uğuru geçtiğimiz hafta Akhisar karşısında bozuldu. Yıldız futbolcu, Yeni Malatya filelerini sarsıp yeni bir galibiyet serisi başlatmanın peşinde.

Fenerbahçe’de iki eksik

Fenerbahçe’de iki futbolcu sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Vincent Janssen ile İsmail Köybaşı, Malatya deplasmanında oynayamayacak. Kırmızı kart cezaları biten Alper Potuk ile kaleci Volkan Demirel ise teknik direktör Aykut Kocaman’ın şans vermesi durumunda forma giyebilecek. Öte yandan Fenerbahçe’de, İspanyol santrfor Roberto Soldado sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Soldado, Malatya deplasmanında sarı kart görmesi durumunda 26. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.

2009’dan sonra ilki yaşayabilir

Fenerbahçe, Malatya deplasmanından puan çıkaramazsa 2009 yılından sonra ilk kez Süper Lig’de üst üste 3 maç kaybetmiş olacak. Sarı-lacivertliler, 2009-2010 sezonunda teknik direktör Christoph Daum yönetiminde 13, 14 ve 15. haftalarda Beşiktaş, Kasımpaşa ve Eskişehirspor’a üst üste kaybetmişti. Fenerbahçe, daha sonraki dönemlerde ligde 3 maç üst üste mağlup olmadı.

7 yıl sonra Malatya’da

Fenerbahçe, 7 yıl sonra Malatya’da maça çıkacak. Sarı-lacivertliler, 13 Ocak 2011’de Ziraat Türkiye Kupası grup maçında Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 2-1 yenilmişti. İki takım Süper Lig’de ikinci kez karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini 3-1 mağlup etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ