MENÜ

Yelkende yoğun program

Milli takım sporcuları temmuz ve ağustos ayları içinde çeşitli kategorilerdeki dünya ve Avrupa şampiyonalarında mücadele edecek.

Yelkende yoğun program

Yelkende Almanya, Letonya ve Portekiz’de düzenlenecek çeşitli kategorilerdeki dünya ve Avrupa şampiyonalarında madalya arayacak Türk Milli Takımı’nda yer alacak sporcular belli oldu.

Türkiye Yelken Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Laser Radial Gençler Dünya Şampiyonası 18-25 Ağustos tarihlerinde Almanya’da, Techno 293 Dünya Şampiyonası 4-12 Ağustos’ta Letonya’da ve 420 Gençler Avrupa Şampiyonası 3-11 Temmuz tarihlerinde Portekiz’de gerçekleştirilecek.

Almanya’nın Kiel kentinde düzenlenecek Laser Radial Gençler Dünya Şampiyonası’na katılacak milli takım kadrosu şöyle:

Efe Ağan (B.B. Bodrum Spor Kulübü Yelken Şubesi), Yılkan Timurşah (Arkas Çeşme Yelken Gençlik ve Spor Kulübü), Can Dilikoğlu (Galatasaray), İlayda Veziroğlu ve Emir Hakan Ordu (Fenerbahçe Doğuş), Alp Helvacı (İstanbul Yelken Kulübü), Berk Demirkıran (Adana Yelken Kulübü), Ege Dündar (İstanbul Yelken Kulübü)

- Techno 293 Dünya Şampiyonası

Letonya’nın Liepaja kentindeki Techno 293 Dünya Şampiyonası’nda 6 sporcu mücadele edecek.

Milli takım kadrosunda yer alan isimler şöyle:

Ayşe Zeynep Türkoğlu, Miray Şakı ve Sezer Tuğçe Akyıldız (İçdaş Spor Kulübü), Toprak Nardalı (Göztepe), Mustafa Göktuğ Koçak (Türk Balıkadamlar Kulübü), Dora Derinler (Megapol Yelken ve Windsurf Kulübü)

- 420 Gençler Avrupa Şampiyonası

Portekiz’in Sesimbra kentinde düzenlenecek Gençler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi 4 çift sporcu temsil edecek.

Milli takımdaki sporcular şöyle:

Atıl Api-Oğuz Er (İstanbul Yelken Kulübü), Erin Şarlak-Umut Kutlu İstanbul Yelken Kulübü), Begüm Böke-Zeynep Koçyiğit (Fenerbahçe Doğuş), Umut Kartal-Aliberen Adamcil (Era Bodrum Yelken Kulübü)

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ