MENÜ

Teşekkürler Lincoln!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Günlerdir gündemdeydi Galatasaray-Trabzonspor maçı... Beklemeye değmezmiş meğerse! Yıllardır ne olduysa aynısı oldu çünkü. Galatasaray kazandı, Trabzonspor kaybetti, hepsi bu! Ancak konuşacağımız konu bu değil elbette.
Lincoln var mesela... Golü atıyor, attıktan sonra Arda’nın ‘Samba’ ricasını kırmıyor! Alıyor köşe gönderini eline, esaslı bir Samba sunuyor. 4.hakem Tolga Özkalfa ile orta hakem Bünyamin Gezer uzun süre konuşuyor. Sonra bir yaptırım yok ve Trabzonspor 3.kez santra yapıyor. Çok değil, 1 dakika sonra Lincoln’ün eli topla buluşuyor. 1 dakika önce ‘muhabbet’e dalan ‘Gezer’ bu kez icraata geçiyor, Lincoln’ü atıyor.
***
Arda vuruyor, top taça giderken Servet’in eline çarpıyor ve gol oluyor. Bünyamin Gezer’in görme imkânı yok. Çünkü o an Sanctis haricinde herkes ceza alanında! Ancak ya yardımcısı... O da mı ‘uyur Gezer’ acaba!
Sonra Arda ile Servet yürüyor. Vücut dillerine bakılırsa muhabbet şu:
- Elime çarptı Arda...
- Harbiden mi? Çaktırma!
***
Bursa-Eskişehir maçındayız. 2-0 geriye düşen Bursaspor, Zuniga’yla farkı 1’e indiriyor. Öyle böyle değil, adam açık açık topu eliyle ağlara gönderiyor. Cüneyt Çakır görmüyor, yardımcısı uyuyor.
***
Sivasspor, Mehmet Yıldız önderliğinde yine ‘gönüllerin şampiyonu’ oluyor. Mehmet atıyor, Mehmet attırıyor. Kim mi bu Mehmet? Batuhan’ın 11’de forma giydiği Milli Takım’da 1 dakikası bile bulunmayan Mehmet var ya? O işte!
***
Fenerbahçe kazanıyor Kocaeli’de... Uğur Boral golü atar atmaz oyundan alınıyor. Zaten Aragones, Uğur’un golünü de görmüyor. Çünkü o an Deniz’e taktik vermekle meşgul. Deniz gösteriyor Dede’ye, “Hocam bak, gol attık!” Aragones Deniz’e bir bakış fırlatıyor: Sen taktiği dinle!
***
Antalyaspor ve Kocaelispor yeni geldiler Süper Lig’e. 7 haftada 1 puanları var. Hikmet Karaman, Jarabinsky, Engin İpekoğlu ve Yılmaz Vural’ın ‘yarım’ puanları var yani... Çanlar onlar için çalıyor, yönetimleri uyuyor.
***
Hakem uyuyor, teknik direktör uyuyor, yönetim uyuyor. ‘Uyku dolu bir haftayı’ daha geride bıraktık işte. Sonra Estonya’yla berabere kalıyoruz, Liverpool’dan fark yiyoruz, Steaua’ya eleniyoruz, Partizan’ı güçbela yeniyor, Arsenal’i endişeyle bekliyoruz ya?
Günaydın!

YORUM YAZ