MENÜ

Savunma kazandı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ve lig yeniden başladı dün gece...

Başakşehir, Kadıköy’de kazansa; şampiyonluk yarışında Beşiktaş ile baş başa kalacaktı. Fenerbahçe ise 18. haftada yarış dışında kalmamak isyanıyla sahadaydı.

Sow gibi bu takımın birinci golcüsü yoktu, Aatif gibi bir hamle oyuncusu, Volkan Şen gibi iyi bir kanadı da yoktu Fenerbahçe’nin. Mehmet Topal’ı da, yani kalbi de yoktu üstelik. Buna karşın, içinde bulundukları pozisyonu iyi tanımlamışlardı ve bu nedenle son düdük çalana kadar olağanüstü mücadele ettiler.

İmzalarını attılar

Fernandao önemli işler yaptı. Epureanu ve Yalçın gibi iki çok güçlü stoperle sürekli temas halinde kalmak kolay iş değildi. Alper Potuk ve Souza da gecenin kırılma anlarında imzası bulunan isimlerdi. Fakat Fenerbahçe, hücumuyla değil, savunmasıyla kazandı. Visca ile Mossoro’nun bu kadar verimsiz olması, aslında rakip defansın ne kadar iyi olduğunun göstergesiydi.

Elinde düdük olan...

Başakşehir iyi takım, Abdullah Avcı iyi teknik adam, Emre iyi lider, Cengiz ise gerçek bir yıldız... Başından sonuna kadar iki iyi takımın güç gösterisiydi izlediğimiz, ev sahibi kazandı ve yarışa 4 takımla devam edileceğinin kararını verdi.

Gecenin en kötüsü kim derseniz, elinde düdük olandı!

YORUM YAZ