MENÜ

Hak eden kazansın

Abone Ol Google News

Temennimiz şu: Sahada kim hak ediyorsa şampiyon o olsun...Şampiyon kim olursa, diğerleri çıksın ve alkışlasın...Böyle bir sürecin ardından, böyle bir sonu hak ediyor futbolumuz...

Haberin Devamı

Keçi ağaca bağlıydı... Küçük çocuk geldi ve oyun oynamak amacıyla keçinin ipini çözdü... İpten kurtulan keçi, soluğu komşunun tarlasında aldı ve yeşil olan ne varsa yemeye başladı. Tarla sahibi çiftçinin karısı, keçinin mahsüllerini yediğini görünce tüfeğiyle keçiyi vurdu. Keçinin sahibi tüfek sesini duydu. Keçisinin öldüğünü görünce çılgına döndü ve çiftçinin karısını vurdu. Çiftçi eve döndüğünde eşinin cansız bedenini gördü. Tüfeğini kaptı ve keçinin sahibini öldürdü. Keçinin sahibinin oğlu, babasını yerde buldu. Ağladı, silahını aldı ve tarla sahibi olan çiftçi ile büyük oğlunu vurdu. Haber, tarla sahibi çiftçinin diğer çocuklarına ulaştı. Çocukların hepsi tüfeklerini alarak keçi sahibinin çiftliğine hücum ettiler, ellerine geçirdikleri her şeyi yaktılar.

Olaylar sona erdiğinde küçük çocuğa sordular: “Sen ne yaptın böyle?” Küçük çocuk yanıt verdi: “Oyun oynamak için keçiyi saldım...”

Haberin Devamı

Salgın günlerinde evlerimize hapsolmuştuk. İşlerimizi evden yürütüyor, eşimiz dostumuzla sadece telefonlardan görüntülü konuşabiliyorduk. Ülke olarak süreci çok iyi yönettik ve normalleşme safhasına başarıyla geçtik. Kurallara uymak şartıyla artık sokaklara çıkabiliyorduk, tutsaklığımız sona ermişti. Normalleşme adımlarından biri de elbette sporun hayatımıza geridönmesiydi. Salon sporlarındaki yüksek risk nedeniyle geri adım attık, ancak futbolumuz yeniden evlerimize girdi. Heyecanlıydık... Çünkü zirvede büyük bir yarış, dipte büyük bir rekabet vardı. Üç aylık mecburi aradan sonra hangi takımın sahalara nasıl döneceği büyük soru işaretiydi. Gördük ki; Başakşehir, Trabzonspor, Alanyaspor ve Kasımpaşa bıraktıkları gibi döndüler lige... Beşiktaş değişken, Galatasaray ve Fenerbahçe için işler yolunda değil...Ankaragücü’nde veda hazırlıkları yakın ihtimal, Kayserispor dirense de kurtaramayacak gibi... Konya, Rize, Malatya için tehlike çanları çalıyor. Her takımın her takımı yenebileceği bir lig yaşıyoruz. Şu an için Başakşehir bir adım önde, Trabzonspor takipte, Sivasspor hata kolluyor... Fakat bu tablo, her hafta baştan aşağı değişebilir.

Bir çocuk ve oyun oynamak için saldığı keçiyi okudunuz yukarıda.. Ve sonrasında çığ gibi büyüyen olayları... Aman dikkat! Temennimiz şu: Sahada kim hak ediyorsa şampiyon o olsun... Şampiyon kim olursa, diğerleri çıksın ve alkışlasın...Böyle bir sürecin ardından, böyle bir sonu hak ediyor futbolumuz...

YORUM YAZ