MENÜ

Buna da şükretmeli!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“Yemeğe salça koydu” diye karısını öldüren adam var. “Kızlı-erkekli horon zinadır” diyen okul müdürü var. “Birbirini tanımayan erkek ile kadın asansöre binerse halvet olur” diyen vakıf başkanı var. 3.5 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz edip öldüren insan müsvettesi var. “Kahkaha atan kadın iffetsizdir” diyen devlet büyüğümüz var. Ördek ile cinsel ilişkiye giren sapık var.

****
Damacana ya... Hani içtiğimiz suyu koydukları plastik bidon... İşte onunla mastürbasyon yapan manyak var. Otomobil tekerleklerinde kullanılan ‘rulman’a kadın muamelesi yapan, cinsel hayatı biten salak var. 4 eşi olan ve 19 yaşındaki kızla 5. evliliğini yapan muhtar var.

Otobüste şort giyen voleybolcu kıza tekme tokat saldıran geri zekalı var. Durup dururken sağır-dilsiz bir genci dümdüz eden ve cezaya itiraz eden üniversiteli var. “Kızlar 9, erkekler 12 yaşında buluğ çağına girer”, “Buluğ çağına gelenler evlenebilir” diyen kurumumuz var.

****

Örnekleri çoğaltmak mümkün, fakat beyninizi daha da fazla patlatmaya, içinizi daha da daraltmaya gerek yok.
Maalesef böyle insanlar var aramızda ve bizler de onlarla aynı havayı teneffüs ediyor; adına hayat denilen bu uzun yolu, onların da varolduğu bir coğrafyada birlikte yürüyoruz.
Onlar aramızdayken, bizler ne kadar sağlıklı olabiliriz peki? Gelmek istediğim nokta da, asıl sorun da bu aslında...
Tekrar edeyim: Onlar aramızdayken, bizler ne kadar sağlıklı olabiliriz?
Cevap çok basit: Olamayız!

***

Kimseyi aklamak, kimseyi anlamak, kimseyi anlatmak gibi bir hedefim yok. Fakat bir de bu açıdan bakmakta fayda var Türk Futbolu’na...

***

Bizim dünyamızdaki en büyük dertler nedir peki?
İki direk arasından girmeyen bir top... Sürekli didişen futbolcular, teknik adamlar... Hatalarla dolu maçlar yöneten hakemler... Verilen fauller, verilmeyen penaltılar... Şampiyon olup sevinenler, şampiyonluğu kaçırıp üzülenler...
Falan filan...

****
Bu kadar vandallığın içinde inanın en masumları belki de bizim (spor) dünyamızın içindekiler...
Ben böyle dertlere razıyım!
Vurmadan, kırmadan, dökmeden olması şartıyla elbette...

YORUM YAZ