MENÜ

Samandıra'da heyecanlı bir adam

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe’de Cocu dönemi fırtına gibi başladı. Büyük bir hevesle işine sarılan Hollandalı teknik adamın heyecanı Samandıra’yı da kapsadı. Sabahın erken saatlerinde işinin başına geliyor, geç saatlerde tesislerden ayrılıyor. Cocu’nun bu ruh hali Samandıra’daki çalışanlara yansıyor.

‘Güç katacaksınız’

Sabah kahvaltılarını personel ile birlikte yapmaya başlayan tercübeli teknik adam, onları da havaya sokacak konuşmalar yapıyor. “Siz bu takımın parçasısınız. Gücümüze güç katacaksınız” diyor. Ayrıca Cocu, diğer teknik adamların aksine medyaya da yakınlığı ile dikkat çekiyor. Basına açık idmanda yanımıza gelen Hollandalı, “Bir sezon boyunca birlikte olacağız. Sizin de bu başarıya giden yolda takıma katkı vereceğinizi umuyorum” sözleriyle, pozitif mesajlar verdi.

Hızlı oyun istiyor

Futbolcularını da tanımaya çalışan Cocu, yaptırdığı antrenmanlarla ana hedefinin takıma hız kazandırmak olduğunun sinyallerini veriyor. Hollanda’nın bir dönem tüm dünyaya örnek olan ‘toplu hücum, toplu savunma’ anlayışının yeni versiyonlarını deneyeceğini ortaya koyan genç hoca, eldeki öğrencileri ile bire bir ilgileniyor. Kısaca Cocu, futbolculuğu zamanı heyecanını teknik adamlık döneminde de yaşıyor. Ancak, zamana ihtiyacı olduğu da bir gerçek. Eğer Sarı- Lacivertli camia Cocu ve ekibine zaman tanırsa, sezon sonunda özlenen başarının yakalanması kolaylaşır.

YORUM YAZ