MENÜ

Her şeyiyle hazır

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

“Giuliano’yu ilk antrenmanında izlediğimizde göze çarpan en önemli nokta, fiziken tam anlamıyla hazır olması. Zaten böyle olması bekleniyordu. Çünkü Zenit’in tüm kamp çalışmalarına katıldı. Fenerbahçe’ye gelmeden önce Rus ekibinde 4 maça çıktı. İdmanda arkadaşlarından hiçbir eksiği olmadığını gördük.”

‘İkili mücadeleden kaçmıyor’

“Yeteneklerinden fazla bahsetmeye gerek yok. Teknik kapasitesi yüksek, top ayağına çok yakışıyor. Çabuk karar veriyor, rahat adam geçiyor. Klasik 10 numaraların aksine fiziken güçlü. İkili mücadeleden kaçmıyor ve ayakta kalıyor. İlk idmanında skorer yönünden çok, pasör özelliğini gördük. Sürekli aradaşlarını pozisyona sokmaya çalıştı ve güzel asistler yaptı. Giuliano, 2018 Dünya Kupası’nda Brezilya’nın kadrosunda olmayı kafasına koymuş bir oyuncu. Şu anda zaten aday kadroya çağırılıyor. Hedefi, yerini kaybetmemek. Bu, Fenerbahçe için çok önemli bir avantaj. Daha ilk idmanında son derece arzulu ve özveriliydi. Bu yönüyle Sarı-Lacivertliler’e önemli katkı sağlayacaktır.”

‘En büyük avantajı Josef’

“Brezilyalı oyuncu ayrıca son derece sıcakkanlı. Daha ilk antrenmanında arkadaşlarıyla kaynaştı. Hiç yabancılık çekmedi. Bunda, eski takım arkadaşı Josef’in de katkısı oldu. Giuliano’dan beklentiler büyük. Evet, bir Alex olamayabilir ancak ona yakın bir performans sergilemesi bekleniyor. Onun gibi, Fenerbahçe kariyerine 20 numaralı formayla başlaması da ilginç bir tesadüf olacak.”

YORUM YAZ