MENÜ

Kaf Kaf direniyor

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İzmir Derbisi’nde ilk yarı ortada geçti ve az pozisyon izledik. 12. dakikada İbrahim Akın, uzaktan güzel bir vuruşla Altay’ı öne geçirdi: 1-0. Hemen ardından Doğan Karakuş girdiği pozisyonda farkı artırma fırsatını kullanamadı. Karşıyaka ilk yarıda sadece Cenk Özbey’in kornerden gelen ortada yaptığı kafa vuruşuyla tehlike yaratabildi. 2. devrede ise bambaşka bir Karşıyaka izledik.

Arslan’dan kritik hamle

Cihat Arslan, kötü takımı canlandırmak için önemli bir dokunuş yaptı ve Mahmut Temür’ü oyuna aldı. Bu hamle, maçın kaderini değiştirdi. Mahmut’un girmesinin ardından oyunun hakimiyeti Karşıyaka’ya geçti. Yeşil-Kırmızılılar, sonuca gitmek için de fazla beklemedi. 57. dakikada Onur Kıntaş’ın güzel ortasında Doğukan İnci topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi: 1-1. Bu gol, Karşıyaka’yı daha da iştahlandırdı.

Alkışlar Altay taraftarına

Baskısını artıran konuk takım, 79. dakikada Abdulhamit Yıldız’ın pasında altı pasta topla buluşan Hakan Kuş’un golüyle ligde kalma umutlarını artırdı: 1-2. Cihat Arslan ve öğrencilerini tebrik etmek lazım. İkinci yarıda sahada basmadık yer bırakmadılar. Karşıyaka’da Mustafa Aşan, Metin Peker ve sonradan oyuna giren Mehmet Temür, karşılaşmanın en iyilerindendi. Maçın yıldızı ise Karşıyakalı futbolcuları 90 dakika sonunda tribüne çağırıp alkışlayan Altay taraftarıydı.

YORUM YAZ