MENÜ

Veli nerede!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bu yazıyı içim kan ağlayarak yazıyorum. Vefalı Beşiktaş’a bu hiç yakışmadı. Dün akşam Beylerbeyi’nde kardeşim Erdal Ay’la otururken konuştuklarına şahit oldum. Üzüldüm, çok üzüldüm. Beşiktaş Yönetimi’nin bu kadar vefasız olduğunu bilmezdim. İyiyken dünya alem kulun, kötüysen ahirettir yolun! İki sene evvel, yüzünü dahi fotoğraflar dışında görmediğim Veli Kavlak kardeşimin iki sene içinde yaşadıklarını öğrenince böyle vefaya lanet olsun dedik. Böyle kenara atılmak, acıların en büyüğü. Üstelik belki bu satırlardan ilk defa öğreniyorsunuz. Yine sevgili kardeşim Acun Ilıcalı tarafından Fenerbahçe’ye gelmesi için servet akıtılan Veli Kavlak, konunun detaylarına bile girmeden medenice teşekkür etmiştir. Şimdi bu vefa mı oluyor.

Dört taraftan sarıldık!

Sevgili kardeşim Fikret, 8 yaşımdan beri beraberiz. Para, çocuğun hiç umrunda değil. Şu ana kadar da hiç bir yerde tek bir satır okumadık. Utanmalıyız. Fikret, senin insancıl yönünü çok iyi bilen biriyim. Beşiktaş aileni ve aileni herkesten iyi tanırım. Sen benim için çok özel birisin. Biliyorum Beşiktaş da senin için çok özel. Beşiktaş’ın bireyleri de çok özeldir. Lütfen Nevzat Demir’e bir git. Bu vefasızlık, ilerisi için çok şey ifade ediyor. Hep ne deriz, insan sağlığı her şeyden önemli. Neticeler, şampiyonluklar gelip geçici. Ah almayalım!... Hem de şu sıralar en çok ihtiyacımız olan şey. Dört taraftan sarılmış durumdayız. Beşiktaş’ın, Beşiktaş’tan başka dostu yok. Vefa, Vefa, Vefa.

Şenol hoca bu lafım sana

Başlığın altında sana bir şeyler söylemek istiyorum. Fikret Orman vefa, fedakarlık isterken, ilk olarak Veli geldi. Bu çocuğu bir sefer karşına alıp, “Neyin var, nasıl oldun oğlum” dedin mi? Bana ister kızın, ister sevin. Benim için önce Beşiktaş. Cenk Tosun sahada olana kadar, Veli ayakta dursa yeter. Kayseri maçı ve daha önceleri ne yaptı. İçinde Allah korkusu varsa - ki var biliyorum- adama yer arama, yerin adamını oynat. Altyapı’da U21 Takımı’nda Cenk’ten iyi oyuncular var. Bizim oyuncularımız, kiralandıkları takımda harikalar yaratırken, elimizdekiler nal topluyor. İşte Kayseri maçının yıldızı Erkan Kaş. 5 futbol topuna Beşiktaş’a almıştın. Bedava gönderildi. Önceki gün milyon Dolar’lar verdiğimiz adamların halini de gördük. Lütfen çiçeklerimize sahip çıkın. Şenol hoca Nevzat Demir’de yukardaki binadan her gün değil 15 günde bir aşağıya insin, daha ne çiçekler var görecek.

YORUM YAZ