MENÜ

Utku'yu alan kaleyi düşünmez!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beylerbeyi, Play-Off serisinin ilk maçında Bayburt’un hayallerini 3-0’lık skorla bitirdi, 2. Lig’in kapısını araladı. 2 sezondur 2.Lig’in kapısından dönen Boğaz’ın ekibi için bu galibiyet ve erken tur ümidi gerçekten de çok anlamlı. Çünkü Beylerbeyi Başkanı Mustafa Yazıcı ve arkadaşları uzun süredir yokluklar içinde bu kulübü bir yerlere getirmeye uğraşıyorlar. Ne çok ciddi maddi destekleri var ne de aynı şekilde iç saha avantajları. Taraftardan konu açılmışken, dün Beylerbeyi Stadı’na gelen ve bu maçın önemini kavramış 2 bin dolayındaki futbolseveleri de
unutmamak gerekir.

Fark yaratanlar

Gelelim maçın detaylarına... Böyle rahat kazanılan bir maçta tabii ki tüm ev sahibi oyuncuların görevlerini eksiksiz yaptığını söylememiz gerekir. NAncak ekstra olarak öne çıkan isimler de vardı. Özellikle Beylerbeyi kalecisi Utku, Bayburt’un kritik ataklarında yaptığı hamleler ve özgüven dolu duruşuyla fark yarattı. Fatih, Mümin, Mustafa Çeçenoğlu, Alaattin ve Çağrı da ona ayak uyduran arkadaşlarıydı.

En az 15 sene...

Maçın önemli konukları da Utku için oradaydı. Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Tamer Tuna 19 yaşındaki kaleci için bol bol not tuttu. Eğer Beşiktaş’ın böyle bir niyeti varsa, benden söylemesi 15 yıl kaleci sıkıntısı yaşamaz.

YORUM YAZ