MENÜ

Unutma! Sen Beşiktaş'sın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın iç sahadaki başarısı devam ediyor. Ancak Şenol Güneş hala yerin adamını oynatması lazım. Medel, Vida girdikten sonra ‘hocam bak ben burada oynarım’ diyor. Bir Medel öncesi bir de Medel sonrasını izlemesini isterim maçtan sonra. Ancak kafamı kurcalayan bir şey var. Oynadığı maçlarda Şenol Güneş’e belli ki güven vermeyen Vida kulübedeydi. Medel ise Pepe’nin yanında. Bir sezondur Vida ile yattık, Vida ile kalktık. Atiba’nın yanında oynarken, kendi mirasını yerken, Karabük ile orta sahayı yürüye yürüye geçiyor. Geçen senenin gol kralını alıyorsun. Madem öyle ligin son sırasındaki Karabük karşısında çift forvet ile oyna. Unutma sen Beşiktaş’sın.

Gecenin sorusu

Beşiktaş defansını nasıl buldunuz? Her şeyden önce geri dörtlü belli ki Tosic gelene kadar idare edecek. Ancak gerek Adriano gerekse Gökhan, Karabük’e karşı oynamasına rağmen tüm Beşiktaş’ın ayakta kalan isimlerindendi.

Maçın starı

Birkaç tane yıldız vardı sahada. İnsanların tüm eleştirilerine rağmen Vagner Love ve tabii ki daha da mükemmeli olan Pepe. Teşekkür etmek lazım. Yaşlı diyorlar. Böyle yaşlıya can kurban.

Maçın olayı

Şenol Güneş’in ısrarla oynatmasına rağmen bence de idael bir santrfor Negredo’nun hala kendine gelememesi. Tek santrfordan vazgeçmeyen Şenol Güneş, Vagner Love golleri attıkça merak ediyorum ne yapacak.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ta iş ahlakı çok iyi. Takımdaki oyuncular karşılaşma boyunca disiplinden kopmayıp rakibin Karabük olmasına rağmen belli ki verilen vazifeleri layıkıyla yaptılar. Bu konuda Güneş ve öğrencilerini kutluyorum.

YORUM YAZ