MENÜ

TFF Yönetimi aman dikkat!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, Kayseri deplasmanında zor bir maçı lehine çeviriyor. Ama şu işe bakın ki, maçı yöneten hakem Hüseyin Göçek, Siyah-Beyazlı taraftarların çoğunlukta olduğu uçakla İstanbul’a dönüyor. Taraftarlar maalesef biraz alkolün de etkisiyle kantarın topuzunu kaçırıp, Göçek’i sürekli bir taciz bombardımanına tutuyor. Hakem kardeşimizin beyefendice tutumu, sağduyulu yaklaşımı olayların büyümesini önlüyor.

Burada Türkiye Futbol Federasyonu’na çok iş düşüyor. Nerelere harcamalar yapmıyorlar ki... Şu anda ortalıkta primler, paralar adeta uçuşuyor. Bir hakemin bir gece daha maçın oynandığı kentte misafir edilmesi için bir ödeneğiniz yok mu?

Bir sonraki gün dönseler, bu anlattıklarım başlarına gelmez, sıcak temas yaşanmazdı... Hüseyin Göçek, Kemal Yılmaz, Emre İyisoy üçlüsü Kayserispor, Beşiktaş maçını 90 dakika boyunca mükemmel yönettiler. Aksi de olabilir, hakemler yaptıkları bariz hatalar sonrası bu durumu yaşar, belki de başlarına beklenmedik olaylar gelebilirdi. Onun içindir ki, bu tür sıcak temaslara maâl vermemek için TFF’nin çok dikkat olması gerekir.

Şenol hocam macera aramazsa...

Kayserispor galibiyetinin takım üzerinde yarattığı olumlu motivasyonu düşünüp, Napoli ile çarşamba günü oynanacak Şampiyonlar Ligi maçına yansımasını da ele alırsak, Beşiktaş takımının deplasmanda puanla dönmesi hayalperestlik olmaz. Ancak Şenol Güneş macera aramazsa...
Napoli’nin İtalya Ligi’nde Roma karşısında tel tel döküldüğünü izleyen Şenol Güneş’in, Napoli’deki karşılaşmaya Aboubakar ile başlaması, Tolgay Aslan ve Gökhan İnler’e de orta alanda yer vermesi lazım. Caner Erkin’den başlarda bu kadar emin değildim. Oynadıkça açılıyor. 40 yıllık Beşiktaşlı gibi. Ancak önünde oynayan Adriano inşallah sakat değildir. Ama görünen o ki, Güneş, Napoli maçında Olcay’ı sol ileride kullanacak.

Avantacıları yakın takibe aldım

Ve son olarak sevgili Başkan Fikret Orman’a sesleniyorum. Başkanım kulüp borç batağında biliyorsun. Kimseye kıyak yapacak durumda değiliz. Seyahat edecek olanların paralarını kim ödeyecek. Bunları bir bir takip edip, kamuoyuna açıklayacağım. Bu tip insanların şimdiye kadar Beşiktaş’a hiçbir faydası olmadı. Kimse yalandan hava atmasın. Bu durumu 40 senedir yaşıyoruz. Çoğunu da yakından tanıyorum. Bilinsin ki, takipçisi olacağım. Beşiktaş’ın boşa harcayacak parası yok... Bu arada bir duyum aldım, Kayseri’ye Hüseyin Bican’la Hakan Özköse giderken, Napoli’ye ise tüm yönetim gidip gövde gösterisi yapacakmış!

YORUM YAZ