MENÜ

Teşekkürler Beşiktaş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde ilk 3 maçta 9 puan alınması sonrasında tur vizesi için Vodafone Park Stadyumu her zamanki gibi tamamen doluydu. Ancak ne hikmettir ki bilinmez “Bu seyirci 90 dakika boyunca nerede?” diye sormadık değil. Galiba seyirci de biraz havaya girmiş. Şenol Güneş, gol ümidi Talisca’yı yanında oturtturmuş, bir puana razı gibiydi. Zaten oyunun genelinde yaptığı hamleler de bunun açıkca belirtisiydi. Ancak bilhassa ilk yarı Quaresma kenarından yapılan ortalarda Talisca’nın kafasını mumla aradık.

Adriano’nun işgüzarlığı

Bir de Gökhan Gönül’ün kaçan golünden sonra devre biter diyorduk. Lopes’in 30 metreden şutu hiç beklenmeyen bir şekilde kalemizde görünce huzursuz olduk. Atağa kalkarken, Adriano’nun kaptırdığı top, ilk devrenin hiç de hoş olmayan görüntüsüydü. Pozisyon adeta Adriano gibi bir oyuncunun işgüzarlığıydı. Yani soyunma odasına hiç de hak etmediğimiz bir skorla girdik. İkinci yarı Talisca ile Negredo değişikliği düşünülürken, gelişen olaylar Şenol hocayı alternatif aramaya itti. Tosic’in sakatlanması, yerine Medel’in alınması ne hikmetse Şenol hocanın aklını 10 dakika sonra yerine getirdi. Havadan oynayan Monaco’yu durdurmak için Medel’in yanına haftalardır nerede olduğu merak edilen Mitrovic sahadaydı.

Cenk’ten usta vuruş

Şenol hoca, Medel’i de orta sahaya aldı. Bu da takımın tüm dengesini bozdu. Quaresma yoruldu, Cenk yalnız kaldı. Bu sefer de son 10 dakika mecburiyetten Talisca’yı alıp, orta sahada dengeyi kurmak istedi. Ama yalnızları oynayan Cenk, tek başına kaldı. Penaltıdan attığı gol ise usta vuruşuydu. Yani haftanın en moralli ismi Negredo’yu mecburiyetten Şenol hoca kulübede yanında oturttu. İkinci yarıda Beşiktaş’ın cılız atakları netice getirmedi. Belki de çok rahat kazanmamız gereken karşılaşmadan bir puana bütün taraftar sevindi. Bu da turu getirdi herhalde. Yine de teşekkürler çocuklar...

YORUM YAZ