MENÜ

Taraftar takımını desteklemeli

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bunu hep yazacağım... PKK illetine dün 6 şehit verdik. Ancak sahada maçtan önce hiçbir hareket yok. Beşiktaş taraftarı daha duyarlı. Unutmadı. Ancak bu hareketinden dolayı taraftarı alkışlarken, takımı desteklemek yerine Galatatasaray’la uğraşmaları hoş olmadı. Ceza gelecek. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek muhaffak oldu. Fener’i de karıştırdı, Beşiktaş’ı da. Onun için hafta içinde yazı yazmıştım. Yaşarken öldü diye. Aykut Kocaman’ın felsefesinde teslimiyet yok. Önde basan, oyunu çirkinleştirmeyen bir takım. Üstelik 7 tane eksik oyuncusu var.

Penaltının babası!

Önemli olan kafalardaki düşünce. Konyaspor taş gibi bir takım. Yalnız sakın ola neticeye göre yazıyorum zannetmeyin. Tolga Özkalfa; 6. dakikada Cenk’e yapılan hareket penaltının babası. 7. dakikada Sosa’ya orta sahadaki harekete faul veriyorsun, bu pozisyon 2 kere penaltı. Yardımcılarını da ezdi. Yakışmadı. 31. dakikada Cenk’le gelen gol, Aykut hocanın taktiğini değiştirdi. İlk yarıyla 2. yarı iki farklı oyun anlayışı. İlk yarı tek kale Beşiktaş, ikinci yarı ise Konya. Kerim Frei’a akıl sır ermiyor. Buna da bir top vermek lazım. 5 kişiyi geçmeden pas vermiyor. Zaten geçemiyor da.

Defansı merak ediyorum...

Marcelo ile Alexis’i ve Boyko’yu iyice takip ettim. Yalnız Marcelo’yu Tolga Özkalfa ofsayttan gelen pozisyonda soyunma odasına gönderdi. Bu da yanlış. Alexis’in kumaşı iyi. 2 gol yemesine rağmen ben Boyko’yu beğendim. En azından Tolga’nın son haftalardaki başarısı Boyko’nun gelmesine bağlı. Gözüm hep Veli’deydi. Ondan basiti istiyorduk. Uzun top oynaması hem top kaybına sebep oldu hem de hoş ve iyi gözükmedi. Bu neticenin ikinci maça yansıması ne olur? Bu maçın havası çok başka. Ondan evvel Beşiktaş’ın savunması zaten sıkıntılıydı. Başakşehir maçında defansı çok merak ediyorum.

YORUM YAZ