MENÜ

Soğuk duş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dakika 46, ilk yarının en iyilerinden Negredo sahada yok, Cenk var. Halbuki Negredo ile Cenk’in bir arada oynaması gerekirdi. Beşiktaş, 20’ye yakın korner, 25 şut atmış ancak tabelada 2-1 mağlup. Soğuk duş etkisi oldu. Şenol hoca, Osmanlı maçı kadrosunu bozmayıp, havanın ağırlaştırdığı sahada oynamak istedi. Ancak karşısında da Beşiktaş’ın beynini, kalbini, ruhunu çok iyi bilen bir hoca vardı. O kişi de Samet Aybaba. Şenol hoca, görüntüde kanatları çok iyi kullanıyordu. Ama nasıl? Daha çok sağ tarafta Quaresma ile Gökhan, bal vermeyen arı gibiydi. Topun sibobunu arıyorlar. Anladığım kadarıyla Negredo’da da 46. dakikada sağ tarafın bu işgüzarlıklarından olacak kulübeye çekildi.

Kaprislerinin kurbanı...

Aslında Şenol hoca, Quaresma’ya çok sabretti. Acaba korktu mu? İnsanın aklına ilk o geliyor. Çünkü tanıdığım Şenol hoca, bildiğini okuyan bir insan. Dünkü sahanın oyuncusu Lens’ti. Ama 82. dakika oyuna alınan bir oyuncudan ne beklersiniz? Beşiktaş için soğuk bir duş oldu. Fabri’den beklenmeyen hata, forvet de takım oyunundan uzak. Şenol hoca biraz da kaprislerinin kurbanı oldu. Takımı ile uğraşması gerekirken, hafta içinde milli takım açıklamaları çok geç ve hiçte hoş olmadı. Onlar artık geçmişte kaldı... Ancak belli ki Şenol hocanın aklı halâ orada.

Kalbimiz cız ediyor

Anladığım kadarıyla Nevzat Demir’de yaşananlardan Şenol hoca bir an önce kurtulmak istiyor. Bu arada olan da Beşiktaş’a oluyor. Ancak kimse farkında değil. Dün Beşiktaş adına olumlu bir gelişme Medel ve Gökhan Gönül, ancak hoca bir şeyin farkında değil. Lens ve Oğuzhan’ın kafaları çok karışık bunu bilsin. Tarihe bakıyorsun, anıları tazeliyorsun, insanın kalbi cız ediyor. Yöneticilerden özel ricamız, özünüze dönün.

YORUM YAZ