MENÜ

Senaryo aynı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Senaryo aynı oldu. Ama bu sefer Şifo kazandı. Sıkıntılı bir maç olacağı önceden belli. Üstelik ligin ilk maçı. İstanbul'da yenersen, lidersin. Tribünler bomboş, polis sayısı daha çok. Sıkıntı Passolig'de. Bir de seyirci içeriye girmesin diye kapılar tekmeleniyor, insanlar dövülüyor.

Hazırlık maçları dahil Şampiyonlar Ligi, UEFA Ön Eleme, Beşiktaş defansı hep SOS veriyor diyorduk. Kısacası tek hamlelik oyuncular. Allah'tan önlerinde ilk toplara müdahale eden Atiba ve Veli var. Tamam da sadece kesicilikte, hücumda yok. Oguzhan-Demba Ba-Sosa tribünde gol atacaktı. Daha çok da attıracak olana ihtiyaç vardı. Köşebaşı bir mücadele. Ama bu oyuncularda Ahmet Nur Çebi'nin locasında. Yok böyle bir gol... Taçtan gol yiyorsun. Bir ülkede kızmıyor değilim. İddia ediyorum, talimat vermiş ayağına gelen topları Mustafa-Olcay-Cenk'in önüne doldur boşalt tamam da Rize defansı çıkmıyor ki arkayada sarkmaya müsade etmiyor. Veli-Atiba da tenis maçı seyreder gibi.

Geçen haftalar söyledim... Bu defansta en iyi top kullanan oyuncu, Sivok o da kulübede. Üzüldüm ama Ersan sakatlandı. Oyuna Sivok girdi. Bilic, Rize'nin golünden sonra Pektemek'i çıkartıp, Kerim'i aldı. Orada Motto duruyor, hayalet gibi. Sözleşmeyi garanti altına alınca o da 2-3 haftadır sahada yok. Beşiktaş Yönetimi'nin yapması gereken en önemli şey bu sakatlıkların önüne geçmesi için 'karanlıkla' yollarını ayırmalı. İnanınki işler daha aydınlık olacak.

YORUM YAZ