MENÜ

Orman varsa Çebi yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ın Mali ve İdari Genel Kurulu’ndaki konuşmacıların yapmış olduğu açıklamalar biraz haddini aşınca Başkan Fikret Orman, herkesin önüne sandığı koydu. “Buyrun gelin, sandık burada dileyen herkes aday olabilir” dedi. Tabii ki, bu çıkıştan sonra Beşiktaş ailesinde karışıklık oldu. Yönetim kesinlikle devam etmek istiyor. Fikret Orman, yurt dışından dün döndü ve yönetim kurulunun toplantı tarihi daha belli değil. Ancak kongre çalışmaları ufak ufak başlamış durumda. Kongredeki çıkışların birçoğu gösterdi ki bunların hepsi Fikret Orman ile Ahmut Nur Çebi’nin arasını açmaya yönelik...
Halbuki ikisinin arasında mükemmel bir abi-kardeş ilişkisi var. Çebi, arkadan silah çekecek bir adam değil. Her ne kadar aralarını bozmaya çalışsalar da bu konuyla ilgili Ahmet Nur Çebi’yle konuştum. Onun için bu yazıyı yazmak istediğimi, Genel Kurul’da şahsına yönelik yapılan eleştirileri hiç hak etmediğini ve bu kişileri vicdanlarıyla başbaşa bıraktığımı söyledim.

Kellesini ortaya koydu!

Kongreye gelince ise Çebi, bana, “Ben Fikret Orman’la geldim, Fikret Orman’la giderim. Orman olduğu müddetçe ben ağabeyi olarak yanındayım. Kesinlikle arkasından vuramam. Bu böyle biline. Hiç kimse ortalığı karıştırıp çomak sokmasın” dedi. Devamında ise bana, “Bütün zorluklara rağmen Orman, kendisini ateşe atarak bu stadın yapımında mücadele verdi. Bu kolay bir iş değil. Bu siyasi ortamda kellesini ortaya koydu, ticari hayatını koydu” dedi. Bir inşaatçı olarak ben de gidip gördüm, bu stadın 8-9 ay gibi kısa bir sürede hizmete açılacağını belirttim. İşte Çebi, bu sebeple bu stadın açılışının Fikret Orman’a yakıştığını ve onun yapması gerektiğini, o zamana kadar herkesin Fikret Orman’ın arkasında durması gerektiğini söyledi. Son olarak da, “Ben Fikret Orman’ın abisiyim, bu işleri artık kurcalamasınlar” dedi.

Yunus Yıldırım’a veda

Geçen hafta Futbol Hakemleri Gözlemcileri Derneği’nin İstanbul toplantısına katıldım. Yunus Yıldırım’la beraberdik. Kendisine, “Ne olur hocam, yıllarca herkes laf etti. Ver bir penaltı da, insanlara kapak olsun” dedim. O da, gülerek, biraz da tebessümle, “Abi Beşiktaş ceza sahasına girsin de vereyim” dedi. Tabii ki şaka... Sevgili Yunus Yıldırım ve Mustafa Kamil Abitoğlu’na yeni hayatlarında başarılar diliyorum. Her ikisi de camiada sevgi ve saygı sınırları içinde hareket eden kardeşlerimdi tebrik ederim.

YORUM YAZ