MENÜ

Önce ayıp temizlensin!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Dün sabah, gazeteleri açtığımda sevgili başkanımız Fikret Orman ile 1970 senesinden bu yana (bilhassa Süleyman Seba zamanında) Beşiktaş kulübüne hem manevi hem de maddi yönden büyük destek veren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Koç’u yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza atarlarken gördüm.

Siyah-Beyazlılar’ın yeni giyim sponsoru Brooks Brothers için yapılan imza töreninde Başkan Fikret Orman ile Rahmi Koç’u yan yana görünce şaşırdım kaldım. Neden biliyor musunuz? Bundan 1 sene önceki Divan Toplantısı’nda üyeler salonu terk ettikten sonra, sanki yangından mal kaçırırcasına bir karar alındı. Sözünü ettiğim toplantıda; benim de aralarında bulunduğum başta Rahmi Koç, Serdar Bilgili, Nevzat Demir, Yıldırım Demirören olmak üzere bu kulübe yıllarca destek olmuş, başkanlığını yapmış, servetini kulübün hizmetine sunmuş kişilerin, sanki büyük bir marifetmiş gibi apar topar divan üyeliklerini düşürdüler. Büyük ayıp ettiler...

Yüzünüz kızarmıyor mu!

Benim yazılarımda deşifre ettiğim ve ayıplarını her zaman yüzlerine vurduğum bu kişiler malesef şimdi Başkan Orman’ın etrafında birer asalak gibi dolaşıyorlar, kulübün yakasından bir türlü düşmüyorlar. Kulüp içinde cirit atan bu kraldan çok kralcılar her dönemde iş başında... Önce geçmişteki ayıbınızı temizleyin. Rahmi Koç ve onun gibilere itibarını iade edin. Başınız sıkıştığı zaman, derdinize madem Koç Grubu’ndan çare arıyorsunuz. Yanınıza alıp, boy boy resimler çektiriyorsunuz. Ama o esnada yüzünüz kızarmıyor mu!..
Töre muamması

Sezon başında; Sosa, Gomez, Gökhan Töre ve İsmail Köybaşı bu kulüpten ayrıldı. Her zaman söylerim, bu kulüp evliyalar ocağı... Çarptı mı, tam çarpar... Ne Gomez, ne Gökhan, ne Sosa, ne de İsmail, gittikleri kulüplerde mutlular. Aksine forma şansı bulamıyorlar, Beşiktaş’tan ayrıldıkları için pişman olduklarını her vesile ile açıklıyorlar. Geri dönebilmeleri içinse aracılar (menacerler) kulüp içinde cirit atıyor. Sevgili Şenol Güneş hocam, bu giden isimlerden artık sana hiç bir fayda gelmez.

Tesisler için büyük müjde

Bir önceki yazımda Beşiktaş altyapısı ile ilgili bir yazı yazmıştım. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ve İstanbul Bölge Müdürlüğü’ne o yazımda teşekkür anlamında kelimeler kullanmama rağmen, dizgi hatası nedeniyle yazımda yanlış anlaşılmalar olmuş. Aslında sayın Bakanımız Çağatay Kılıç, sayın genel müdürümüz Mehmet Baykan, sayın İstanbul Bölge Müdürümüz İbrahim beye verdikleri destek nedeniyle sonsuz teşekkürlerimi bildirmiştim.

Ayrıca buradan bir müjdeyi de kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Sayın Başkan Fikret Orman’ın yıllardır uğraştığı Nevzat Demir tesislerinin arkasındaki 4 ve 5 nolu sahalar artık kulübün malı olmuştur. Sayın Bakanımız ve genel müdürümüzün buradaki tesislere her türlü desteği verecekleri müjdesini aldım. Bu konuda da spor bakanlığımıza ve genel müdürlüğümüze teşekkür ederim.

YORUM YAZ