MENÜ

Neler oluyor?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Transfer sezonu açılalı 1 ay oldu. Beşiktaş’ın hâlâ somut bir transferi yok. Transfer sorunu benim için ikinci planda kalıyor. Asıl problem mevcudu muhafaza etmek. Sosa, Atiba, Gomez... Bu çocuklar kendi çocuklarımız. Transfer sorunlarının şimdiye kadar bitmesi gerekirdi. Nasip olmadı Beşiktaş’a şöyle sezon açılışında tam kadro sahaya çıksın... 20 gün sonra Süper Kupa, daha sonra Şampiyonlar Ligi grupları... Şenol Güneş’in kafası iki elinin arasında, sorunlar içinde yüzüyor. Ne olduysa bu menacerler yüzünden oldu.

Balık hafızalıyız, unuturuz!

Yıllardır yalvarıyoruz. Fikret Orman’ın etrafındaki yalakalar-asalaklar bir an evvel kovulsun, yakasından düşsün diye. Şimdi durum iyi. Stat açılmış, şampiyonluk gelmiş. Biz Türkler, balık hafızalı bir milletiz. 2 hafta sonra alınacak kötü neticelerle bunların hepsi unutulur. Burada yönetimin de büyük suçu var. Ülkemizin başından müthiş bir bela geldi geçti. Tanrının sevgili kuluyuz, teğet geçti, ucuz atlattık. Ancak artçılara bakınca Beşiktaş’ı çok büyük felaketler beklemekte. Para yok. Para olmayınca zamanla itibar da kaybolur. Bu olaylardan sonra Beşiktaş’a futbolcu da gelmez. Ama demezler mi ‘bu olaylar öncesinde nerelerdeydiniz’ diye.

Menacerlerden kurtulun

Beşiktaş, şu zamana kadar işi çoktan bitirebilirdi. Şu asalak menacerlere yol veren yöneticiler, bu sıkıntılara katlanmak zorundalar. Gidişat onu gösteriyor. Öyle bir zamandayız ki, kendi düşen ağlamaz. Düşenin de dostu olmaz. Üzülüyorum... Hem de çok üzülüyorum. Fikret Orman’ın dününü bildiğim için, yarın da yanında yine biz varız. Çünkü biz onun abisi sayılırız. Eğer Beşiktaş’ta huzuru yaşamak istiyorsa, yarından tezi yok çevresindeki asalaklardan kurtulması lazım. Ben abisi olarak ancak bunu söylerim.

İhale sana kalır hocam!

Bir lafım da Şenol Güneş’e. Büyük takımda hoca olmak sessiz kalmak değil. Masaya yumruğunu vurmak zorundasın. Hocam şunu açıkça söyleyeyim. Olumsuz bir neticede ne Fikret Orman yönetimi, ne takımdaki oyuncular... İhale sana kalır hocam. Bu kulüpten ilk kovulacak olan sensin. Bu sebeple masaya yumruğunu bir an önce vur. Bu iş Eren Derdiyok’la olmaz. Kusura bakma da Tolga Zengin’le de yaralar sarılmaz. Utku Yuvakuran’ı ne yap yap kadroya koy. Kazanan Beşiktaş ve sen olursun. Ne olur artık bu Ahmet Bulut’tan vazgeçin. Yetmedi mi menacerler? Bir kulüp manacere nasıl borçlu olur. Araşırmaya lüzum yok her şey ortada.

YORUM YAZ