MENÜ

Kararsızlık nereye kadar?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hep söylemişimdir, “En kötü karar, en iyi kararsızlıktan daha iyidir” diye. İki senedir Beşiktaş parasızlıktan kan ağlıyor, meteliğe kurşun atıyor desek yeridir. Avrupa’nın her tarafına yayılmışlar, bonservisi elinde bedava oyuncular aranıyor. Maliyetlerini bir duysanız şaşırırsınız.
Neyse başlığa gelelim. Galatasaray kombine satışlarına başlamış, 14 bin civarında. Fenerbahçe, 25 bine merdiven dayamış. Beşiktaş’ta ise daha yaprak kıpırdamıyor. Siz bakmayın başkanın ve İlhan Durusoy’un açıklamalarına, bu sezon da İnönü’de geçecek, stat yıkılmayacak. Ama garanti bir yer söyleyeyim, Fulya Tesisleri yıkılıyor. Çünkü güçler ona yetiyor. Bakın okullar da kapanıyor, herkes tatile çıkacak. Bu saatten sonra kombine satışı da skandal olarak neticelenebilir. Taze para lazım, çıkın, “İnönü yıkılmayacak, bir sene daha buradayız” deyin, sonra başlayın para toplamaya. Başka da kaynak olmadığına göre bu kararsızlık niye? “Zeytinburnu, Kasımpaşa, Maltepe, Gebze gündemde yok” deseler bile, her gün 5’er 6’şar yönetici buralarda dolaşıyor. Halbuki Fulya ile uğraşsalar “Nevzat Demir Tesisleri’nde alt yapıya bir saha daha nasıl yaparız, ivedi olarak bu çocukları sokaktan nasıl kurtarırız?” deseler bu hem kendileri için hem de Beşiktaş için hayırlı olur.
İki konuya daha değinmek istiyorum. Eldeki defans oyuncuları duruyor, bonservisleri de elinde diye devamlı da savunma oyuncusu alınıyor. Halbuki geçen sezon Beşiktaş’ın başı orta saha oyuncularının eksikliğinden yandı. Bir Cisse’nin yokluğunda ortalık toz duman olmuştu. Onun içindir ki, bu defans sevdasından vazgeçilmeli. Tamam “saldırma bakanlığı yoktur, savunma bakanlığı vardır” haklısınız, ama bu kadarına da pes.
İkinci konu ise geçen hafta Divan Başkanımız Yalçın Karadeniz’e, “Fulya elden gidiyor, lütfen oraya bir el atın” demiştim. Divan’da PAF’ın altıncılığı konuşulacağına, A takımdaki 11 altyapı oyuncusunun konuşulmasını isterdim. Saygı duyduğum başkanın sitemlerini benimle paylaşmasını isterdim. Çünkü biz bir aileyiz. Gelin Fulya’ya bakın, neler oluyor... Malzemeler, masalar, sandalyeler toplanmaya başlandı, çocuklar ortada kaldı farkında mısınız? Divan başkanımızın müdahale etmesini isterim. İnönü Stadı’nın bürokratik engellere takıldığı şu günlerde, ‘ballı seyahatlere’ gitmek yerine kurul üyelerinin, milletvekillerinin ve bilumum bedavacıların, seyahat paralarını ödemiş olsalardı, Nevzat Demir’de 5 tane alt yapı binası yapılırdı. Divan Başkanı olarak yönetimin yanında olun ama yön de gösterin. Beşiktaş’ı bu bedavacılardan kurtarın...

YORUM YAZ