MENÜ

Kanatsız Beşiktaş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Oynamadan hiçbir maç kazanılmaz. Şenol Güneş’i eleştirmek için eleştiriyorsun diyecekler ama Tosic, Rhodolfo, Adriano’yu İstanbul’da bırakıp kenarda çıldırmanın ne anlamı vardı hocam! İlk defa Şenol hocayı bu derece stresli gördüm. Bilhassa defansta hele de göbeğinde böyle rotasyon olmaz. Rakip puan sıralamasının sonunda. Ancak unutmadan söylemek istiyorum. Bu seyirciyle Adanaspor’un niçin yalnız kaldığı da ortada. Bu gidişle başı çok ağrır bu takımın. İlk 16 dakika Oğuzhan’ın liderliğinde Aboubakar ve Cenk’in golleri Beşiktaş’ı rahatlatmış gözükse de ikinci yarı Fabricio’nun kurtarışları 3 puanı getirdi desek abartmayız.

Anlam veremedim

Beşiktaş Ali Palabıyık’la ilk defa bir deplasman kazandı. Beşiktaş lehine verdiği penaltı da, Adanaspor’un lehine verdiği penaltı da penaltı. Bekir’in kırmızı kart gördüğü pozisyonda da kırmızı kartın rengi doğruydu. Yalnız Şenol hocaya bir sitemim var. Rakip ceza alanına Beşiktaş’ı taşıyan iki tane oyuncu var. Biri Tolgay diğeri ise kanatları tek başına kullanan Quaresma değişikliğine bir anlam veremedim.

Dikkat!

Quaresma iyi oynadığı müddetce göze de hoş geliyor, takıma da katkısı büyük. Moralini bozmaya lüzum yok. Çünkü yapı olarak demoralize olan bir oyuncu. Atınç bu takımda en çok sahip çıktığım bir oyuncu. Ancak rakibe bodozlama girilmez. İdmanda kafa çalışması yapıyor mu bilmem 4 tane kornere çıktı sanki defanstan topu uzaklaştırıyor gibi. Atınç kendine takımda yer bulmak istiyorsa, daha dikkatli olmak zorunda!

YORUM YAZ