MENÜ

Kadro değişmeliydi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Oyunun 49. dakikası sağ bekleri Tiago Lopes’in gördüğü kırmızı karttan sonra Şenol Güneş’in hemen kadroyu değiştirmesi lazımdı. Üstüne tek forvetle gelen rakibine karşı, 4 kişi defansta beklemenin alakası ne! Bazen Gökhan Gönül’ü değiştireceksin, hemen o değişikliği yapmalı. Talisca’yı veya Negredo’yu hatta ikisini de sahaya sürmeliydi. Son 10 dakika sahaya sürdüğü oyuncular şekil ‘a’da görüldüğü gibi sana hiç ama hiçbir şey vermezler. Oyunun başından itibaren son 20 dakika hariç Oğuzhan ve Tolgay’dan birinin mutlaka Cenk’e yakın olmalıydı. Beşiktaş aradığı pozisyonları buldu. 16. dakikada Oğuzhan, kale önünde topu dışarıya atıyor. Maç mı seçiyorlar? Nerede Galatasaray maçı, nerede Şampiyonlar Ligi maçı? Gerçi bu maçı bir iş kazası olarak görelim. İnşallah bir daha böyle hatalar olmaz.

Hakkın yok!

Herkes topunu oynamaya bakıyor. Nitekim Beşiktaş’ın başarısının altında yatan gerçekte bu. Dönüyoruz Kayseri’ye ya rakip Beşiktaş’ı indiriyor yada kendi iniyor. Bu dünkü maçta açıkça görüldü. Şenol hoca şunu bilmeli eğer rakip 9 kişiyse üstüne gitmiyorsan Cenk’i o kalabalık defansa mahkum etmeye hakkın yok. Sonra biz haklı haksız eleştiriler yapıyoruz. Cenk’e de yazık ama asıl yazık olan Beşiktaş’a oluyor.

Ne anlamı var...

U21 maçları... Kayseri’nin öğlen ayazında bu çocukları 3-5 kişinin izlediği stattan 10 km. dışarıda oynatmanın ne anlamı var. Hala alt yapı konuşuyoruz. Neyse Beşiktaş’ın 1-0 kazandığı müsabakada Mustafa güzel bir gol atıp, Gani, Serkan ve Bulut iyi oyunculardı. Ancak Kayseri maçındaki 18 kişilik kadroda Umut’u niye burada oynatmıyorsunuz, maç tecrübesi artar

YORUM YAZ