MENÜ

İyi bir idman

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Oynayanlardan daha çok düne kadar oynamayıpta kafalarda soru işareti bırakan oyunculara ayrı bir gözle baktım. Yabancıları bir kenara bırakırsak, gençler ve 2 sezondur kulübeye mahkum olan Mustafa Pektemek’i izledik. 85. dakikada 9. golü atmasına rağmen Mustafa Pektemek’i hala çözemedim. Abdullah, Fatih ve Orkan Beşiktaş’ın yarınları.

Fatih ve Orkan’ı ayrı bir gözle izledim. Fatih’i amatör kümede Kazım Karabekir’den Orkan’ı da Antep’den aldığımız zaman çok ayrı bir yerleri vardı bende. Dün sahada oynadıkları oyunla beni mahçup etmediler. Görüntü kirlilikleri yani saç ve sakalları hiç hoş değildi. Onun da zamanı var ama şimdi değil.

Gençlerden daha fazla olması lazımdı

Lens ve Negredo, toplamda 7 gol attı. Son 3 haftayı galibiyetle geçiren Manisa’nın sıralamadaki son 3 takımdan biri olmasına bakmayın. Bu takımın da UEFA tarafından, yöneticileri beceriksizlikleri yüzünden 9 puanı silindi. Fatih Tekke’nin turla ilgili bir problemi yok. Bu iş bitti ancak bu yönetimle PTT 1.Lig’te işi çok zor hemde çok. Yalnız anlamadığım bir nokta bazı futbolcular varki maç başına oynuyor. Bu parayı 18’de olduğu takdirde alıyorlar. Quaresma ve Pepe tribünde yanımızdayken Babel, Atiba, Tolgay, Talisca kadroda olması yerine gençlerden 3, 4 kişi daha olsaydı daha iyi olmaz mıydı?

Belki de iyi oldu

Müsabaka hakemi Bahattin Şimşek için çok kolay bir maçtı. Ancak yardımcı hakem Serkan Çınar 7, 8 tane her 2 takıma da kritik bayraklar çekti. Haftalardır yardımcı hakemlerin hataları ile yatıp kalkıyoruz. Bu açıdan Serkan hocayı tebrik ederim. Kısacası dün Negredo’yla Lens’in maçıydı. Oyunu bir kenara bırakıyorum bu gollere ihtiyaçları vardı. İyi de oldu.

YORUM YAZ