MENÜ

İsmail Köybaşı'na üzüldüm

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fulya Acıbadem Hastanesi’ydi. 10. katta Beşiktaşlı futbolcu İsmail Köybaşı’nı ziyaret etmiştim. Yalnızdım. Ona, ‘Tam hazır olmadan sahalara dönme’ dedim. Kendisi de yönetimin çok yardımcı olduğunu, iki senedir bu sakatlığı atlatamadığını söylüyordu. İki lafından biri yönetimdi.

Demek ki yönetim istediğini fazlasıyla veriyordu. Hastanede de seferberlik ilan edilmişti. Üzülmez’den sonra sol taraf sıkıntıydı. Ancak geçen günler Köybaşı’nın ayranını kabartmış olacak ki, bu kulübün düne kadar kendine yaptığını unutmuş ve imza parası diye diretmiş. Aferin Fikret Orman’a. İsmail’e kapının önünü göstermekle sakalı kesilmiş oldu.

Çok daha gür çıkar. Ama İsmail Köybaşı vatansız olmuştur. Artık bundan sonra İsmail Köybaşı mı? Fenerbahçeli mi? Gerçi bu Gökhan Gönül için de aynı. Üç büyüklerde oynayan futbolcuların bu kulüpler arasında takım değiştirmelerine karşıyım. Üzüldüm. İsmail’i severdim. Ama o artık Beşiktaşlı değil.

Torunoğulları’na ayıp oldu

Geçen sezon ve önceki sezon... Beşiktaş’ın transferlerine kimse ses çıkarmıyordu. Neden? Çünkü dış transferde önce kulübün menfaatini düşünen birisi vardı. O da Erdal Torunoğulları. Bu sezon çok güzel giden bu dış transfer politikası neden değişti. Çok üzüldük. Farkındaysanız dış transfer hâlâ muamma ve hâlâ manacerlerin kuklası Beşiktaş. Kulübün etrafında manacerler cirit atıyor. Fırsatı buldular ya... Erdal Torunoğulları’nı tebrik ediyorum. Tek bir olumsuz laf yok. Beşiktaş ailesi sıkıntı çekiyor. Çekecektir de...

Sayın Fikret Orman da iyi şeyler söylüyor. Ama işler değişirse o zaman tek bir suçlu var. Bugün her şeye sahip olan, her şeye sahip çıkan, ben, ben, ben diyerek ego patlaması yaşayan Fikret Orman’ın başı çok ağrıyacaktır. Tek isteğim paylaşımcı olması.

Sosa muamması

Arjantinli’nin durumu Beşiktaş’ın en önemli problemi. Kalması gereken tek oyuncu. Ancak söylenenler ne derece doğru? Sosa’nın meselesi ailesi değil. Mesele sözlerin yerine getirilmemesi. Geçmiş borçları ödense bugün bunların hiç biri olmayacak. Mevzu Milan ve hanımı değil. Mevzu Sosa’nın alacakları...

YORUM YAZ