MENÜ

Hocam lütfen!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

15-30 Ekim arası 3 günde bir maç var. Siyah-Beyazlılar’ın yol haritası Kayseri’den başlıyor. Şenol hoca da bu serüvende kadroyu istikrarlı kullanmak istiyor.

Bunda elbette sıkıntı yaşayacak. Ancak dün akşamki gibi ilk yarı ile ikinci yarı gibi siyah ile beyaz kadar fark olmayacak. Öncelikle önündeki maçı kazanacaksın sonra haftayı düşüneceksin. Yani kısacası maç maç düşüneceksin. Şenol hoca ne yaptı? İlk yarı çift santrfor Aboubakar ve Cenk -kanımca iyi de oynadılar- çok pozisyon buldu ve en çok iş düşen Caner Erkin de vazifesini tam yapmıştı. Ya 46. dakikada ne yaptı? Aboubakar gol kaçırdı diye çıkardı, tek santrfora dönerek halt etti. Takımın üstüyle de başıyla da oynadı. 1-0’lık galibiyet, Ömer’in attığı tesadüf gol ve ikinci yarıdaki oyun beni hiç memnun etmedi. Bazılarını memnun edebilir. ‘Bak hoca değişiklik yaptı kazandık’ denilebilir. Ama kazın ayağı öyle değil. İlk yarı ile ikinci yarı siyah ve beyaz kadar farklıydı.

Aboubakar’ı çıkarmak yanlıştı

Necip-Atiba aynı stilde iki oyuncu. Devamlı yan top yapıyorlar. Tolgay tamam. Topu ileriye atan tek oyuncu o. O da kementi yedi doğru soyunma odasına gitti. Quaresma kulübede
olmaz. Caner ve Beck önünde hücumda oynayan Talisca ve Q7 var ama defansta yoklar. Hakan Kutlu’nun talebeleri ikinci 45’te bu bölgeleri iyi değerlendirdi ve hücumda da kaleci Fabri’yi zorladılar.

Aboubakar, Şenol Güneş’ten 45’te kesiği yedi. Tamam son vuruşun dışında sahada en üretken isim. Son vuruş yok. Görünen o ki o da bunu kıracak ama sabretmek lazım. Şenol hoca maalesef onu çıkarmakla biraz sabırsız davrandı. İlerleyen haftalarda inşallah kafasını karıştırmaz. Bence çıkartılması hataydı. Aboubakar’ı beğenmiyor hoca. Acaba Cenk
Tosun’un nesini beğeniyor. Allah aşkına bunu bize bir anlatsa...

Kayserispor, böyle değildi. 5 bin 700 kişi destekliyor. Nerede milli takım maçında izlediğimiz Kayseri halkı. Bu takım seyirci ile iyi. Hakan Kutlu ne yapsın. Görüyorum ki Hüseyin Göçek’e bir sürü tepki var. Ne yapacaktı. Golü o mu atacaktı. Gördüğünü çaldı. Asıl tehlike görmediğini çalmak. Bana göre Kenal Yılmaz ve Ceyhun Sesigüzel ile derslik bir maç yönettiler.

YORUM YAZ