MENÜ

Hiç kimse vazgeçilmez değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sergen Yalçın ve Ahmet Dursun kardeşlerimin başları sağolsun... Can damarlarını kaybettiler... Özer amcanın Sergen için ne derece önemli olduğunu herkesten iyi bilirim. Dün cenazesine giderken Zincirlikuyu’da, Sarıyer Mezarlığı’nda ve Kilyos Mezarlığı’nda yatan ebediyete intikal etmiş insanlara dua ettim. Geçtiğim bu mezarlıklarda birçok ‘vazgeçilmez’ yatıyordu... Bu hayatta kendilerini ‘vazgeçilmez’ ilan eden binlerce insan, mezarlıklarında rahat uyuyordu. Ne biz dünyadakilerin ‘umurundalar’ ne de onların dünyadakiler ‘umurunda’.

Yöneticilere gavur eziyeti!

Kupa gitti, Avrupa gitti, elde kaldı sadece Süper Lig... Ama bazıları, burunlarından kıl aldırmıyor... Buna, futbolcular da teknik patron ‘her şeyi bilen’ Bilic de dahil... UEFA kriterlerine göre, Beşiktaş’ın bir takım evrakları, bu kuruma gönderilmesi lazım. Bunların başında da futbolcuların ‘oluru’ lazım. Ama maalesef, bütün takım, hep beraber bu evrakları imzalarken iki üç tane futbolcu arkadaşımız, bu evrakları imzalamamak için yöneticilere gavur eziyeti çektirdi. Araştırsınlar, baksınlar... Beşiktaş’ta kimin parası kalmış? Şunu söylemek istiyorum temmuz ayına yaklaşıyoruz... Hiç kimse vazgeçilmez değildir, bu herkes için geçerli.

Tahsin Babaş alkışlarla...

Geçen hafta sonunda U-15 finali için Kastamonu’daydım. Maalesef Beşiktaş U-15 Takımı, bu sezon da turnuva dışında kaldı. Ama Galatasaray ve Kasımpaşa vardı. O gün Kastamonuspor-Turhalspor mücadelesini de takip ettim. Kastamonu, 3. Lig’e çıktı. Önceki gün gazeteniz FANATİK’te bunu okudunuz. Ama orada bir kahraman vardı. O kahramanın ismi Tahsin Babaş... Tam bir baba... Onun için Sergen ve Ahmet’in babasıyla ilgili olarak girdim yazıya... 35 yıldır tarihinde ilk defa Kastamonuspor şampiyon oldu. Kastamonuspor’un öz çocuğu Tahsin Babaş’la... Ben gezdim gördüm. Tahsin Babaş’ın babalığı, halkına da yansımış. İnanın tabiat olarak ve konum olarak herkesin gitmesi, görmesi gereken bir şehir... Sarmısağı her derde deva Tahsin Babaş’la...

YORUM YAZ