MENÜ

Haydi hayırlısı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş bugün Avusturya’da... İlk defa (Gökhan Zan ve Rüştü Reçber hariç) sezon başı takım istenildiği gibi hazırlık dönemine başlıyor. Ne olursa olsun, sezon başı hazırlık kampına her profesyonel futbolcunun katılması lazım. Bunun özlemi Beşiktaş’ta çok çekildi. Bunun sonucunda, gelirken havaalanında davul zurna ekibiyle karşılanıp, gönderilirken yalnız ve arkasına teneke bağlanan oyuncuları hep gördük.
Nevzat Demir Tesisleri’nde 15 gün teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile beraberdik. Siz bakmayın, benim en yakın arkadaşlarım dahil, pek çok kişinin Ertuğrul Sağlam’a tepki göstermesine... Beşiktaş, geçen sene bütün olumsuzluklara rağmen, başta hakem hataları olmak üzere, yere-göğe sığdırılamayan Fenerbahçe ile ligi aynı puanda bitirmedi mi? Sadece Ankara’daki Mert Nobre’nin golü verilseydi, Beşiktaş’ın bugün Şampiyonlar Ligi ön eleme maçındaki rakibi belli olacaktı.
Evet... 15 gündür Nevzat Demir Tesisleri’ndeyiz. Kampta 10’un üzerinde PAF takımı patentli oyuncu, yeni transferler ve tabii eskiler var. PAF takımı patentli Altay’dan Adem Büyük, Güngören’den Rıza, İstanbulspor’dan Ergun, Kocaelispor’dan Can Erdem, Ankaragücü’nden Emre Özkan, Karşıyaka’dan Sezer ve B Genç Takım’dan Necip bulunuyor. Göreceksiniz, bu sezona damgasını vuracak isimler çoğu.
Son 2 sezondur yazmış olduğum yazıların en az 10-15 tanesinde Necip Uysal’ın adı geçer. 6 yıldır Beşiktaş ailesi içinde olan Necip, futbolu dışında ahlak olarak da Beşiktaş terbiyesiyle büyümüş çocuğumuz. Beşiktaş ailesi onunla gurur duyacaktır. Rıza Çalımbay gibi kaptanlık pazubandını takacağı günleri iple çekiyorum.
Beşiktaş bugün hayırlısıyla yeni sezona başladı. Lütfen karamsarlıkları bir kenara bırakın. 3 gün önce yazdığım gibi, Beşiktaş bu sezon bütün müsabakalarını İnönü Stadı’nda oynayacaktır. İyi günde, kötü günde Beşiktaş’ın yanında olan başta Çarşı, bütün taraftarlara sesleniyorum: Takım Avusturya’da... Haydi siz de kombinelere... Göreceksiniz, bu takım tüm olumsuzluklara rağmen sizin gururunuz olacaktır.

YORUM YAZ