MENÜ

Hayal aleminden çıkılmalı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Takım şampiyon oldu, hep birlikte mutlu olduk. Başkan Fikret Orman, bana göre gelmiş geçmiş en iyi başkanlar arasında yerini alacaktır. Vodafone Arena yapılmış, Beşiktaş takımı şampiyon olmuş, tamam... Hep beraber sevindik ve çok da mutlu olduk. Ancak artık bir yerde bitmeli. Kupa, dernek dernek dolaştırılmamalı. Merak ediyorum derneklerdeki üyelerin kaç tanesi kulüp üyesi?

Fikret Orman artık 2016-17 sezonuna odaklanmalı. Kalede sorun, sağ bek sorun, defans sorun, Gomez’in durumu belirsizlik içinde, Gökhan Töre gitti... Artık takıma odaklanmalı.

Ama menacerlerin etkisinde kalmamalı... Duyuyoruz.. Kulüp sanki Ahmet Bulut’a endekslenmiş. Her transfer edilen futbolcunun altından o çıkıyor! Dışarıda ve içeride bu sorun böyle. Ondan başka menacer yok mu? Onu mu zengin edeceğiz yoksa Beşiktaş’ı mı güçlendireceğiz. Borç 2 milyarı aştı. Daha hâlâ menacerlerin kuklası oluyoruz!

Necip’ten sonrası yalan

Bu hovardalığın önlenebilmesi için alt yapıya önem vermek gerekiyor. Şimdi diyeceksiniz ki yok ki oraya odaklanalım! O zaman köklü değişiklik şart. Necip’ten sonra altyapıdan başka futbolcu gelmiyorsa bunun sebebi araştırılmalı. Genç milli takım hocalarıyla devamlı iç içeyim. Acaba benim yaptığım kavgayı alt yapı hocaları yapıyor mu? Fikret Orman’dan acil bir ricam var...

Altyapıdaki hocaların tamamını değiştir. Senede 2 milyona yakın para alt yapı hocalarına ödeniyor. Bu paralara yazık. 5 senedir 1 tane Necip çıkmadı. Sağolsun Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve Dursun Türk ile kişisel baskılarımla il müdürü İbrahim bey aracılığıyla mükemmel bir alt yapı tesisi Beşiktaş’a kazandırıldı. Şimdi yeni Necip’ler yetiştirme zamanı. Yetiştiremiyorlar ise özür dileyerek yetiştirenlere bırakacaklar. Çünkü sorun çok büyük!

Bu fuzuli seyahatler niye?

Yasin Sülün, Beşiktaş’ın altyapısında en başarılı hoca. Yurt dışında takım seçmeleri oluyor; kendisi İstanbul’da; altındakilerden gitmeyen yok. Sevgili Fikret Orman, 96 doğumlu bir çocuğu, A Takım’a gönderemedikten sonra ne seçmesine gidiyorlar? 2000 doğumlular Türkiye Şampiyonası var, Türkiye’nin bütün alt yapı hocaları orada ama Beşiktaş’tan kimse yok. Ama yurt dışı seyahati olunca herkes orada. Fikret Orman’ın bu hovardalığa bir son vermesi gerekiyor. Bu şartlar altında değil 6 sene; 60 sene de geçse maalesef altyapıdan 1 tane oyuncu bile çıkaramayız. Şenol hoca gereken desteği veriyor; ama yine de alt yapıdan bir futbolcu çıkartamıyoruz!

YORUM YAZ