MENÜ

Haddini bilmeli!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bir haftadır yazılı ve görsel medyada Cenk Tosun ile ilgili yazdığım yazıdan dolayı maalesef Cenk Tosun’un babası Şenol Tosun, ortalığı toz duman yaptı. Biz sadece Fenerbahçe maçı değil haftalardır Cenk Tosun’un toparlanması için gazetemizde yazılar yazıyorduk. Ancak dün Şenol bey, takımın içine bomba attı! Gerçi benimki de yersiz ve zamansız olabilir ancak Cenk Tosun’un babasının sözleri süt dolu bir testiyi dökmek gibi bir şey. Beşiktaş takımı içindeki olayları medyaya yansıtmak ne derece doğru bilmiyorum.

Quaresma ve Talisca pas vermiyormuş. Aboubakar’ı yerin dibine sokarak Cenk Tosun’u hesapta çıkarmaya çalıştı. Sadece Fenerbahçe maçında Quaresma’nın attığı paslar bugün gol krallığında onu tepeye oturtabilirdi. Bu sözler bir yerde Beşiktaş takımının içindeki huzursuzluğu da meydana çıkardı. Bunu hoş tutmak kimin elinde. Tabii ki haftalardır eleştirdiğim Şenol Güneş’in. Oyuncular birbirleriyle konuşmuyor. Şampiyonluğa gidilen bir yolda sonuna kadar kenetlenmek lazım. Biz yine bu takıma güveniyoruz.

Özür dilerim

Eğer ben gazetemdeki yazımda Cenk Tosun ve ailesini üzdüysem özür dilerim. Benim sorunum o değil. Beşiktaş meydanında dayak demek bir nevi benzetme. Yani alınmanın bir manası yoktu. Biz Burak Yılmaz’a Konya maçından sonra Beşiktaş meydanında asalım derken orada da benzetme yaptık ama Burak Yılmaz, hırs yaparak şu anda Çin’deki başarılarını yönetmekte. Yani günü yaşamamak lazım. Önüne bakmak lazım. Bazı gazeteci arkadaşlar, Cenk Tosun’u bahane ederek benim futbol geçmişimi de eleştirdiler.

Bu arkadaşların çoğu İnönü Stadı’nın ve Türkiye’deki hemen hemen bütün statların bir tanesine bile gitmemişlerdir. Yani şunu söylüyorum televizyonlardan seyredip kendilerine göre yorum yapacaklar. Halbuki benim onların yaşları kadar stat gezmişliğim, soyunma odasına girmişliğim, top oynamışlığım vardır. Şunu söylemek isterim, hariçten gazel okumak güzel. Bugünlük bunları yazıyorum, fazla da abartmak istemiyorum. En yakınım dahi olsa bazı kişiler hadlerini bilmeli. Lütfen dikkat! Önce Beşiktaş, şampiyon olalım bakın daha neler yazacağım.

YORUM YAZ