MENÜ

Haddini bil!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray yöneticisi Levent Nazifoğlu, Trabzonspor maçının ardından Querasma’nın pozisyonunu değerlendirdi, “Burada herşey ahlakla yapılır. Algı operasyonu yapılmasına müsade etmeyiz” dedi.

Öncelikle belirteyim, Q7’nin pozisyonuna biz de ‘kırmızı’ dedik. “Algı operasyonu yapılmasına müasaade etmeyiz” derken, insan önce dününe bakar. Nazifoğlu’nun, kapılarının önündeki pislikler temizlenmeden, ‘Beşiktaş’ lafını ağzına almasını yadırgadım.

Aslında yadırgamamam lazım... Çünkü hocaları belli. Gitsin üstatlarına bir sorsun, “Şerefli ikinciliklerde bile Beşiktaş’a çuvaldız sorulurken, bakıyorum bugünlerde iğnenin ucu hafif dokundu diye, feryat etmeye başladılar. Buna Trabzonspor başkanı da dahil...

Aboubakar atsaydı...

Ah Aboubakar ah... Trabzon maçında öyle goller kaçırdın ki, bugün meydanı boş bulanlara çanak tuttun. En az 2-3 gol atacak pozisyona girdin.
Ah Marcelo ah... Sen de atacaktın ki, bu kurnazlar ortaya çıkmasın.

Querasma’nın bir pozisyonu ile maçı dilinize doladınız. Evet, kırmızı görmeliydi. Ancak Beşiktaş kaçırdığı golleri atsaydı, Trabzonspor sahadan tarihi fark yiyip ayrılacaktı.
Hayret ediyorum. Biz de izledik maçı... Yapılan başka haksızlıklar da mı vardı. Yoksa başka bir karşılaşmayı mı seyrettik!..

Maç yazısında da belirttiğim gibi, “Trabzon hatayı kendinde aramalı. Yedek futbolcular dahil, nüfus kağıdında ‘Trabzon’ yazan 3 futbolcusu bile yok. Daha siz neyi tartışıyorsunuz...”

Abilerine bir sor!

Yine başa dönersek... Levent Nazifoğlu kardeşim, sen henüz küçüktün, küçücüktün... Bu kardeşin neler gördü, neler...
Para dolu çantaları, verecek muaatap bulamayan abilerinden tut da, 2-0’lık şahibeli galibiyetlere kadar uzanan süreci yazmaya kalksam, satırlar almaz. Bak, efendice davranıyorum. Senden rica ediyorum. Git o tecrübeli abilerine sor, sana neler anlatırlar neler... Önce doğruları öğren, sonra üstüne yorum yap...

YORUM YAZ