MENÜ

Gözünüz aydın!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Seven sevmeyen herkesin gözü aydın olsun. Minik takım 50 kişi. Mini Minikler 80 kişi. U14 30 kişi. U15 30 kişi. U16 30 kişi. DSG Ligi 25 kişi. Akademi Ligi-U14 ve U15 50 kişi ve ara gruplar... Toplam PAF takımı hariç 295 Beşiktaş öz kaynak düzeni, lisanslı sporcuları sokakta kalmıştır. İlgililere duyurulur! Şan Ökten'in kemikleri sızlayacak. Şu anda mezarında olduğu gibi, yapayalnız. İçeride hiç bir çocuğun sesi yok. Hasan Doğan'ın da kemikleri sızlayacak. Silah zoruyla rahmetli Hasan Doğan'ın yapmış olduğu Fulya Suni Çim Sahası da elden gitti. Bu çocukların nereye gideceği de meçhul. Feriköy Kulübü'nden Vural kardeşimize, Gençlerbirliği'nden Seyit Ateş kardeşimize, Ümraniye'den Recep kardeşimize, Selimiye Kulübü'nden İdris kardeşimize, Çekmeköy'den Metin kardeşimize telefon açarak rica değil, yalvarıyoruz. 'Ne olur bize kucak açın, sokakta kaldık, idman sahası verin' diye.
'Neden, niçin?' diye soruyorlar, 'yönetiminiz yok mu?' diyorlar. Var da, Halim Aydın'ın dışında (o da çaresiz) herkes işin tıkırında.
1 sene önceden belliydi bu olacaklar. Yalvararak sesimi duyurmaya çalıştım. Ama kulüpte bu işle ilgili arkadaşlar ya da yöneticiler, oradan buradan topladıkları müsvettelerle kitap basmayı, bu çocuklarımızın sokakta kalmasına seçtiler.
Sevgili divan başkanım. Senin ismin vardı Şan Ökten Tesisleri'ndeki binada. 5 yıldızlı otelin konferans salonunda alt yapıyı eleştireceğine, bir gün olsun Fulya'ya gelmedin. Geçen sene alt yapıdan gelen çocuklar, 11 tane resmi müsabaka oynadı. Bu sene Avusturya kampında bunlara 6 kişi daha eklendi. Bir kibrit çak günlerini bizzat yaşayan divan başkanımız, kurtuluşun burada olduğunu göremedi. İlk darbe de 2 gün önce yendi. Araba bulunamadığından, takımlar diğer sahalara gidemediğinden idmanları iptal oldu. Evet, gözünüz aydın. Artık ağzınıza dolamazsınız Beşiktaş Altyapısı'nı. Ama bilmelisiniz ki, bugünkü yönetim anlayışıyla ve bugünkü yönetimdeki bazı insanların kendi menfaatlerini Beşiktaş menfaatlerinin önünde tutmasından dolayı, Beşiktaş Altyapısı el açar hale gelmiştir. Kurtuluş altyapıdadır. Bu borç, ancak buraya yapılacak yatırımla azalır. Bu borç, kendi menfaatlerini kulüp menfaatinden önce tutmayanlar iş başına geldiğinde azalır.

YORUM YAZ