MENÜ

Gidişat iyi değil

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Son 4 sezondur ilk defa Akhisar’dan üç puanla dönen Beşiktaş’ın kulübesini görünce, bir de Beşiktaşlı eski bir yöneticinin (ismi bende saklı) açıklamasını duyunca bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim. Bir de 15-20 arkadaşımdan aldığım geri dönüşlerden yola çıkarak geçen yazımın tam olarak anlaşılamadığını gördüm. Önce FANATİK’te çıkan bir haberden bahsetmek istiyorum. Gazetemizin dün dördücü sayfasında küçük bir haber vardı; “Kartal’da süper kulübe” diye. Tolga Zengin 2.75 milyon, Adriano 4.75 milyon, Beck 4.5 milyon, Rhodolfo 4.5 milyon, Tolgay 3.5 milyon, Aboubakar 10 milyon ve Ömer Şişmanoğlu 3 milyon Euro. Ayrıca Beşiktaş’ın 7 tane oyuncusu 31.05.2017 itibari ile serbest! Gitti 100 milyon... Yıldırım Demirören yönetiminde olan bir yönetici kardeşim bana şunu diyor, “Demirören toplantıda ‘Tribüne oynayalım’ diyordu durmadan”. Bir menacere esir olup; Quaresma, Simao, Guti, Almedia transferleri yapıldı. Hedef sıfır ama borç 300 milyon daha arttı.

Takımın yarısı gidiyor

Fikret Orman belki şampiyon olabilir. Görüntü o ki, şampiyonlukta en büyük favori de Beşiktaş. Buna ben de inanıyorum. Görüntü o. Ancak takımın yarısı 31 Mayıs’ta gidiyor. İşte benim itirazım burada. Sağlıklı sözleşmelerin yapılamaması kulübü uçuruma sürüklüyor. Futbol Federasyonu’nun talimatları gereği altyapıdan gelen bir kardeşimizin kadroda olması zorunlu. Zaten Atınç Nukan da o yüzden alındı. Yazık değil mi? Bıraksalar Almanya’da oynuyordu. Orada kalsaydı. Necip kulübede bile yok, tribünde. Şenol Güneş’in aklı fikri ikinci şampiyonlukta ve tribüne oynuyor. İki sezondur bir gün altyapıya gitmedi. Bir gün Gökhan Keskin , Fikret Demirel ve Emrah Bayraktar’a oyuncu sormadı. Beşiktaş’ın tarihini biraz incelerse başarılar nasıl gelmiş çok iyi anlayacak. Nerede kalmış Şenol Güneş’in gençlere baktığı...!

Doğru olanı yap Başkan!

Şunu demek istiyorum; günlük başarıları ne olur bırakalım. Bir de kardeşim kadar sevdiğim, çocukluğu elimde geçen Fikret Orman; ne olur etrafındaki asalaklardan kurtul. İnan çok daha mutlu ve başarılı olacaksın. Seni yönlendiren asalaklar yanlış yapıyor, seni yanlış yönlendiriyor. Bu borçla bu kulüp iflas etmiştir. Sakın ola ‘Fener’in de Galatasaray’ın da borcu var’ deme. Galatasaray’ın Rivası, Fener’in çevresi yeter. Sen doğru olanı yap.

YORUM YAZ