MENÜ

Gevşeme ibareleri!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş’ı Vodafone Arena’da bu derece etkisiz bir müsabakasını malesef izlememiştim. Çaykur Rizespor maçlarının benim için ayrı bir yeri var. Hep derim biri doğduğum yer, biri çocukluktan bu yana sevdiğim takım. Malesef doğduğum takım Rize çok zor durumda. Kurtulması kaf dağının arkasında. Hal böyleyken sevgili arkadaşım Hikmet Karaman’ın daha fazla ısrarcı olmaması gerek. Bir kan değişikliği şart. Kupada yürüyorum desen de Kasımpaşa’yı en az 3 golle geçmen lazım. Bu da imkansız. Demek ki bu sene Rize’ye geçmiş olsun, üzülerek güle güle derim.

Önemli bir düzeltme

Yazıma başlamadan malesef bir konuya da açıklık getirmek isterim. Çok tartışıldı. Kocaeli Birlik evliliğinden dolayı hafta içindeki yazımda Erdal Torunoğlulları’nın bu işi yaptığını söylemiştim. Hata yapmışım. Doğrusu bu evlilik Metin Albayrak’ın imzasıyla gerçekleşti. Bunu hatırlatmak şart oldu. O günkü yazımda dediğim gibi inşallah Bayrampaşa’da düşülen durumlar bir daha yaşanmaz.

Beşiktaş ne oynadı ki?

Beşiktaş seyircisi, tarihi anımsatarak başta hakemlerimize serzenişte bulunuyorlar. Yaşar Kemal Uğurlu’ya da bundan dolayı çok sitem ettiler. Ancak dünkü müsabakada Uğurlu için hiç bu tepkilere lüzum yoktu. Çünkü dört dörtlük bir müsabaka yönetti. Beşiktaş ne oynadı ki bu tepkide bulundular. Yukarıda da belirttiğim gibi 2 sezondur izlediğim en olumsuz maç. Acaba biraz garanti oldu diye gevşeme mi oldu? Defalarca söyledim. Aman ha! Marcelo-Atınç ve Gökhan Gönül takımın en iyileri dersek günü özetleriz. Ve biraz da Babel. Tribünde herkes bana söylüyor. ‘Abi bu Cenk’i niye yazıyorsun?’ diye. Dün maç bitti. Allah aşkına Cenk’i sahada gören var mı? Beşiktaş gol atarsa, Cenk’in farkına varıyoruz... Acaba bu Fenerbahçe ve Galatasaray ile ilgili fark Beşiktaş’ı gevşetiyor mu? Ancak şu da bilinmelidir ki Başakşehir takımı unutulmamalı. Üstelik korunma altındayken...!


YORUM YAZ