MENÜ

Gerek yoktu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Her iki takımı da tebrik etmek lazım. Dün, seyredenlere güzel ve zevkli bir müsabaka izlettiler. Ligin daha başı, germeye lüzum yoktu. Bu maratonda çok puanlar kaybedilecek ya da kazanılacak. Ancak maç bittikten sonra ortalığı germenin lüzumu yoktu. Oyun içinde karşılaşmanın hakemi, zaten yeterince tribünü germişti. Bir de Mehmet Yıldız’ın hareketleri ona hiç yakışmadı. Halis Özkahya, geçen sezonun sonunda yine Sivas’taki Beşiktaş maçındaydı. O gün de ortalığı germişti. Holosko’nun golünü iptal etmesiyle, insanları içinden çıkmaz bir matematik problemine sokmuştu.
İsterseniz bir de sahaya girelim... Yeni sistem olmasına rağmen, aksamalar var. Bu oyun anlayışında topu kenarlara mutlaka taşımak lazım. Zaten pozisyonlar da, gol de bu anlayışla geldi. Tabii ki öyle pozisyonlar vardı ki, ‘onsuz’ olmaz dediğimiz Delgado, kariyerine yakışmayacak goller kaçırdı... Zoru attı, kolaylarını yapamadı. Zapotocny-Toraman-Sivok, bu sistemde önlerinde Cisse tek olduğu taktirde, özellikle de hızlı forvetler karşısında aralara atılan toplarda çok sıkıntı yaşarlar.
Bizler ne penaltılar, ne ofsaytan goller, ne eller gördük. Serdar Özkan’ın pozisyonu bana göre penaltı. Ancak hazır Serdar Özkan’dan bahsetmişken... Sen, Beşiktaş takımını bir oyuncusunun, hem de geleceği olan. Fair-Play, insanın içinde, ruhunda olması lazım. O pozisyon gol olsaydı. Onun adına en çok üzülenlerden biri ben olacaktım. Çünkü biz onlara Beşiktaş terbiyesini böyle öğretmedik.

YORUM YAZ