MENÜ

Geç kalan huzur

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Arena’dan önce Nevzat Demir’deydim U21 Türkiye 1.’nin maçında. Utku, Muhammed, Fatih, Oğuzhan... Eslem niye yok diyeceksiniz! Maalesef o biraz şımarmış. Futbol tabiriyle havalanmış. 2-0 Sedat Şahintürk, Muhammed Enes’in golleriyle liderliği yakaladı. Ancak asıl mesele bu maçın niçin Arena’da oynanmadığı. Sezonda en az 10 maçın havası dünkü gibi öğrendim. Yöneticiler ve Şenol hoca istemiyor. Allah aşkına neyin altyapısını konuşuyoruz. Asıl sorun ne biliyor musunuz? U21 oyuncusu eğer A Takım kadrosunda yoksa, oynatılmıyorsa ne işi var bu saatten sonra Beşiktaş’ta.

Yazıklar olsun!

Hemen hemen her gün uğraşıyoruz seyirci yasağı kalksın diye. Bende bir hevesle maça gittim... Ancak dünkü seyirci değil, öyle seyircilere ne demeli...! Küfürün bini bin para yani maç o kadar tatsız tuzsuz başladı ki ama küfülü başladı! Şenol hocayı haftalardır, oynanan kötü futbol, Beşiktaş’ı defansa itmiş, yani çekilmiş. Gökhan İnler, Tolgay kulübede. Atiba, Oğuzhan, Necip ortada. Defanstakiler devamlı yan pas yapıyor ancak Hamza hocanın talebeleri çıkmıyor. Q7’ye kızıyoruz. Varlığı da ayrı bir dert yokluğu da ayrı bir dert. Dünkü gibi! Geride orta alanda bol yan pas! Ne zaman topun sibobunu bulan orta yapıyor.

Dünü kurtardı

Biraz Olcay, Aboubakar gerisini at bir kenara... (Cenk gol atmasına rağmen) Şenol hoca maçı kazanmak istiyorsa, oyuncu değişikliği yapmalıydı. Dakika 46... Oyunun karakteri tamamen değişti. Tolgay sağda, Gökhan-Adriano hücumda arka arkaya destek verince, yenen iki penaltı, birinde Gökhan’ın özverişi oyunu çözdü. Artık Beşiktaş özüne dönmüştü. Kendi oyun anlayışını, kişiliğini sahaya yansıtmaya başladı. Futbolda biraz risk almak, her iki oyuncu içinde geçerli. Kaliteli oyuncular, sahaya ağırlığını koyunca, Beşiktaş dünü kurtardı. Bu daha çok Hamza hocanın korkaklığı, oyunun baş faktörüydü.

YORUM YAZ