MENÜ

Efendi Beşiktaş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş mesaisi pazar günü saat 12.00’de Fulya’da başladı. Karagümrük’te olan müsabakalarda U16 7-0, U17 5-0 mücadelelerini seyrettim. Düne yaşananlar ve Beşiktaş tribünlerindeki yaşatılanlarla çok ama çok iyi başladı. Fikret Orman ve arkadaşlarının şeref stadında, fareler arasından akıllı koltuğumuza, efendi Beşiktaş şarkılarıyla kurulduk. U16 ve U17 takımlarının Galatasaraylı antrenörler tarafından milli takıma nasıl alınmadıklarını çiftlik gibi kullanıldıklarını hafta içinde yazacağım. Ligin sonunda Rıza için çok üzülüyorum. Allah yardımcısı olsun. İşi zor. Ligin sonunda diğer tarafta Şenol Güneş talebeleri ligin zirvesinde. Fark büyük. Oyuncu kalitesi olarak, seyirci olarak. Zaten maç, 45. dakikada bitti. O ana kadar Beşiktaş atakları Cenk ve Aboubakar’ın kontrolünde geçti.

Maç o anda bitti

45. dakikada Aboubakar’ın daha önceki pozisyonlarda yapması gerekirken, o dakikada yaptı, şapka çıkarılacak bir gol. Rıza’nın takımlarında böyle şeyler olmaz. Ama Diego’unn aşırı ısrarı, kırmızı kart! Maç o anda bitti. 57. dakikada Aboubakar, bir gol kaçırdı ki saç-baş yoldurdu. Hee Cenk mi ne yaptı? Aslında çok şey yapmadı. Rakip defansa refakatlık yaptı. Çok şey yapmasını bekledim ama yerden kalkabilseydi ‘Cam adam’. İlk defa Şenol Güneş’in talebeleri orta alanda çok top kaybı yaptı. Hem rakipten top çalmada hem de topu oyunda kullanmadı.

İşi çok zor

Gol atmasına rağmen başta Talisca, hayal kırıklığı yarattı. Şenol hoca bu kargaşada Necip’i oyuna sokarak, oyunda dengeyi kurdu ve 71. dakikada Quaresma’nın ortası Talisca’nın kafasıyla 2-0. Maç zaten orada bitti. Yalnız şunu belirtmek isterim; Çok sevdiğim Rıza hoca ateşin içerisine düştü. İş takım almak ise o başka. İşi çok zor hem de çok zor.

YORUM YAZ