MENÜ

Divan'ın ardından

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Pazar günü 750 kişi ile Divan toplantısı başlamıştı. Saçma sapan konuşmalardan sonra yapılan oylamalarda salonda 54 kişi kaldı. Nasıl oldu ise yeni adet, Divan yayını yasaklandı. Bu yasakların bir tanesi de; Yıldırım Demirören, Nevzat Demir, Serdar Bilgili ve Rahmi Koç lokomotif olmak üzere ben de dahil rahatsızlığımdan gidemediğimiz toplantıdan dolayı Divan’dan atıldık. Ne yazık ki, bizimle aynı şekilde olan Tevfik Yamantürk, 4 senedir Divan’ın yolunu bilmezken başkan seçildi. Seçilsin. Ona bir lafımız yok. Yakışır mı, tabii ki yakışır. Ancak, ayıpların da temizlenmesi lazım. Kulüpteki bazı dinozorlar bunu istemez. Çünkü Divan, onların oyuncağı oldu.

Başakşehir skandalı

Sakın ola... 3-1’lik mağlubiyete kılıf aramıyorum. 2-3 aydır Şenol Güneş’i markaj altında tutun diye yazılar yazdım. Ancak ne yazık ki kulak arkası edildi. Ve aynı Divan Başkanlığı gibi Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ skandala el attı. Rizespor maçından önce Divan-ı harbe verilmesi gerektiği yazılan Volkan, Mahmut, Yalçın, Ufuk ve Emre Belözoğlu için herkes en az 5’er maç beklerken Başakşehir’in cezaları açıklanınca gördük ki, bir başkan daha doğrusu Türk futbolunun başkanı Göksel Gümüşdağ olunca başka ne olacaktı yani... Emre Belözoğlu, gülünç bir rakamla, 50 bin TL ile kurtuldu. Maçtan önce Divan-ı harbe verilen bu arkadaşlar karardan sonra bir de bu kararı alkışladı. Helal olsun Göksel Gümüşdağ’a.

Kafam çok karışık

Pazar akşamı gazetede yazacaktım. Ancak akşam eve gelince sevgili Erman Toroğlu’nun açıklaması benim bu yazıyı yazmamda etkili oldu. Son zamanlarda seyrettiğim en rezil futbolla karşımıza çıkan Beşiktaş, bilhassa Şenol Güneş’in marifetiyle Başakşehir’den bu darbeyi yedi. En az beraberlikle çıkacağı maçta ne Cenk’in, ne Oğuzhan’ın, ne de Quaresma’nın yeri vardı. Sevgili Gökhan Gönül tek başına sağ tarafta sudan çıkmış balık gibiydi. Haa, şimdi aklıma geldi. 4.5 milyon Euro verilen Mitrovic, yarım sezonluğuna 1.5 milyon Dolar verilen Ersan, nerelerde? Çakma Tosic ile stoper geçiştirililyor. Acaba Erman hocanın dediği gibi Beşiktaş pazar akşamı bahisçilerin oyuncağı mı oldu? Buna yöneticiler de dahil.

YORUM YAZ