MENÜ

Derede boğulmak

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Demek ki hiçbir müsabaka oynamadan kazanılmıyor. Bilic, Beşiktaş'ın en etkili bölgesi olan defansla oynayınca sezon başından beri yemediği kadar gol yedi. Bilhassa sıralamada olmak üzere Erciyes'le kağıt üzerinde çok fark vardı. Dün geceye kadar özgüveni yerinde mücadeleci, dirençli bir takımdı Beşiktaş. Bilic, defansta hata yapmayacaktı. Sivok'u en son tercih etmen gerekirdi. Kulübede olmaması lazımdı. Hele Veli'nin çıkarılması büyük yanlış. Tek ayaklı olsa Veli'yi sahada tutarım. Beşiktaş'ın sıkıntı çektiği müsabakalar önce oynatmama karakterinde, kapanan takımlara hep sıkıntı yaşamıştır. Golü bulmakta çok zorlanmıştır. Bu da Demba Ba'nın her zaman olduğu gibi gol bölgelerinde çok yalnız kalmalarından kaynaklandı. Hep söylüyoruz. Bilic, maçı yaşıyor. Belki sahadaki oyunculardan çok daha stresli ama maçı yaşamak önemli değil, maçı okumak önemli. Ersan, yanlış bir seçim. Veli, yanlış bir değişiklik. Atiba, tek başına kalınca rakip kendi sahasından Beşiktaş'ın defansına yürüye yürüye geliyor. Beşiktaş'ı yoğun maç trafiğinden de ilk defa bu kadar dirençsiz gördüm. Erciyes takımı bakın maçlarında o kadar kolay lokma değil. Beşiktaş'a baya bir direndiler.

Teknik patronları Bülent Korkmaz, oyunculuk yıllarındaki savaşçı, agresif yapıyı öğrencilerine ezberletmiş ama hepsi oyun kuralları içerisinde. Dedik ya okyanuslardan aştın geldin derede
boğuldun Bilic. Demek ki oynamadan kazanılmıyormuş ama yine de bunu iş kazası olarak yorumlayıp, bu maçtan iyi bir ders çıkartılmalı. Beşiktaş'tan zevk alıyorduk, keyif alıyorduk o da bize keyif veriyordu. Fenerbahçe maçı inşallah keyif maçı olur. Ve sözün bittiği yer, Gökhan Töre, pozisyon gereği atılsan gam yemem ama be kardeşim eline, diline hakim ol. Atıldın hem Necip'i yaktın hem de kendini. Artık ne yapsan fayda etmez, dünkü maçınfaturası sana kesildi Gökhan. Kabadayılıktan zaten mimlisin ama kardeşim burası ringonun ahırı değil. Küfür edemezsin, etmemelisin. Takım hem seni kaybetti hem de itibar kaybetti.

YORUM YAZ