MENÜ

Çok kolay oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, Galatasaray’ı bir daha böyle yakalayamazdı. Abartmıyorum, en az 7-8 golle bitecek maç 3-0 bitti. Atılan goller çok güzeldi. Ama Negredo’nun golüne çok sevindim. Çünkü haftalardır kupa maçlarından sonra böyle bir morala ihtiyacı vardı.

Aydınus’a tam not

Sezonun Beşiktaş açısından en önemli derbisinde maalesef her iki takımda da teknik adamlar, oyunculardan daha çok yazılı ve görsel medyada boy gösterdiler. Biz de hâlâ nerelerdeyiz. Beşiktaş dün gece futbolun güzelliklerinden mükemmel dakikalar yaşattı taraftarına. Müsabakanın hakemi hakkında çok spekülasyonlar vardı. 40. dakikadaki pozisyonda benim tribünden gördüğüm kadarıyla Oğuzhan’a yapılan hareket penaltıydı. Ben ‘görmedi’ diyorum ancak bunun dışında Fırat Aydınus ve ekibi müsabakanın üstüyle başıyla fazla oynamadı.

Tek kale maç

Lider Galatasaray’ın tek bir pozisyonu var. Beşiktaş tek kale oynadı. En azından bilhassa ilk yarı bir gol bulması gerekiyordu. Bu da ilk yarı için söylüyorum. Cenk çok yalnız kaldı. Ona yakın oynaması gereken Oğuzhan penaltı pozisyonu dışında yoktu. Pepe ve Tosic’e şimdiden yer ayırmak istiyorum. İyi değil, çok iyiydiler. İkinci yarı golden sonra 10 dakika Beşiktaş top kayıpları yapsa da geri kalan 35 dakika önce 2’yi sonra 3’ü buldu. Oğuzhan, Gökhan ve Quaresma tarihi rekoru yaşayacağı bir maçı maalesef 3-0’la tamamladı.

Nerede dünkü Beşiktaş?

2-0’dan sonra Şenol hoca sahanın iyilerinden Atiba’yı çıkartarak Medel’i oyuna aldı. Dünkü müsabakadan çıkan oyuncuları girenler hiç aratmadı. Aksine Beşiktaş taraftarını mutlu ettiler. Beşiktaş’lı futbolcular maç mı seçiyorlar? Nerede dünkü Beşiktaş. Ama bir gerçek var ki Şenol hoca başta olmak üzere bütün futbolcuların alnından öpüyorum.

YORUM YAZ