MENÜ

Cicim ayları artık bitmeli

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluk kutlaması yapıldı, bir ayağı eksik... Beşiktaş taraftarıyla bu coşku yaşanmadı. Çok çeşitli manzaralar vardı kutlamada. Ama biz bu güzel günde onları eleştirmeyeceğiz. Söyledim, bir daha da yazmayacağım Fikret Orman’ın etrafındaki o yalakalar. Fikret Orman kibarlığından gel demediğini biliyorum da git diyemediğini de biliyorum. Ey Fenerbahçeliler, başkanın etrafından, arkadaşsanız azıcık delikanlıysanız bırakın, düşün çocuğun yakasından.

Nevzat Demir vakası

Nevzat Demir maddi olarak, eli cebinde Beşiktaş’tan gelen her ışıkta çocuklarına vermediklerini Beşiktaş’a veriyor. Bu abartma değil. Eserler ortada. Arkada 4 ve 5 no’lu sahalar var. Bazı uyanıklar, Beşiktaş Kulübü avanta vermeye hazır ya! şimdi kulübün etrafında adam arıyorlar. Hesapta kazındıkları iadeyi bir ‘AVANTA’ karşılığında ihaleden vazgeçip o da Fikret’in etrafındaki yancılar gibi avanta peşinde koşup kulübe bırakmayı düşünüyor. Beşiktaş zaten etrafındaki yalakalara vereceği kadar avanta verdi. Bir de siz nereden çıktınız. Aslında hükümetin bu gibi insanların teminatını yakıp, burayı Beşiktaş kulübüne vermeli, geç bile kaldı.

Birileri zenginleşti

Zaman çok kötü, Fikret Orman’ın etrafındaki isimlerden bahsediyoruz. Farkında mısınız Beşiktaş Kulübü’nün borcu kat trilyonu aştı. Sanki bu yetmiyormuş gibi, şu 6-7 senedir Beşiktaş Kulübü’nün etrafındakiler zenginleşirken kulüp borç yatağında. İçinizde hatırlayan var mı? Malatya’da Ziya’nın 2 golüyle tamamlanamayan şampiyonluğu, Lucescu dönemindeki şampiyonluğu ve Mustafa Denizli’de ki şampiyonluğu. Çok uzağa değil, geçen sene ki şampiyonluğu kaç kişi hatırlıyor? Şampiyonluklar çok çabuk unutuluyor. Hepsinin anlamı manası var. Pepe’nin gelişinde (Büyük başarı) uçaktaki resimleri gördükçe Mendes’in sağında, solunda, önünde, arkasında olan kişileri gördükçe işte Beşiktaş fakirleşiyor derken o resimlere bakarak söylüyorum. Ne demek kardeşim, ne demek Beşiktaş Kulübü’nün bir menacere 34 trilyon borcu var ?

Cevap bekliyorum

Benim bu son yazım Fikret Orman’a. Sevgili babası Kadir Orman’la 1980’de yöneticilik yaptım. Fikret o zaman 10 yaşındaydı. Maçlara gider gelirdi. Abisi olarak bir kaç şey söyleyebilirim. Kadir Amca’nın bir lafı var (Allah ıslah etsun). Sevgili Fikret etrafındakiler!! Yıldırım Demirören’i, Haluk Ulusoy’u, yanındakini satarken nasıl onları satıp bugün yanına geldilerse bilesin ki iktidardan düşünce seni de bir gün satacaklardır. Ve son sözüm Metin Albayrak’a. Hala cevap bekliyorum. Körfez Belediye, Sayın Orman’la senin kavgan arasında mahvoldu gitti. Ellerinde topçu yok. Ne vaat aldın da geri döndün. Sen bu değildin Sami abinin oğlu Metin. Kusura bakma, senden hala cevap bekliyorum.

YORUM YAZ