MENÜ

Çekmeceli Atınç

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Merkez Hakem Kurulu’nun salı günkü toplantısını çok merak ediyorum. Çünkü Çağatay Şahan’a ne diyecekler? 4 haftadır cezalı olan, dinlendirilen Şahan, dünkü maçın bu kadar kalitesiz olmasının tek
sebebiydi. Sakın PTT 1. Ligi’nde maç yönetti denmesin, Süper Lig’de cezalı olan bir adamı Beşiktaş maçına atanmasını perşembeden beri hakem camiası adına üzülmüştüm. Öncelikle belirteyim, bizim gördüğümüz kadar Gökhan Töre’nin hareketi kırmızının ağababası. Gösterilen sarı kartlar ise tam bir fiyasko. Sevgi/saygı ligi diyoruz, ama saygı unsuru Beşiktaş’a gelince unutuluyor. Müsaade ederseniz Atınç’tan başlamak istiyorum. Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’la beraber dün gibi hatırlıyorum, Küçükçekmece Kulübü’nden 3 saat yalvararak almıştık Atınç’ı. Teşekkürler Ahmet Kurşun. O gün biliyordum zaten ben Atınç’ın başarılı olacağını. Ama bu işi çok iyi bilen hocalar varya, çocukcağızın 2 senesini yediler. Hafta için oraları konuşuruz.

Bilic, Gökhan Töre’ye sahadaki görüntüsüyle ‘serbestsin’ demiş galiba. Herekese bir vazife vermiş, Gökhan Töre’ye özgürlük. Ancak bu durumu Gökhan şımarıklığa çevirmiş. Maçın topunu sanki ona vermişler gibi, hem topla hem de rakiple kavga ediyor. Mesai arkadaşlarına pas vermiyor. Bilic keşke ona ‘özgürsün’ demeseydi. Kısacası varlığı bir dert, yokluğu bir dert.

Okan Burak’a teessüflerimi bildiririm. Oynama oynatma mantığında hep. Her pozisyonda hakemlerin yardımıyla yerden kalkmadı takımı.

Pedro Franco, Beşiktaş ailesine geldiğinde ben dahil dudak burkuyordu ‘acaba dikiş tutturur mu?’ diye. Ancak kendini o kadar geliştirdi ki, yokluğu hep aranıyor. Demba Ba ve Veli... Beşiktaş takımının diğer oyuncularına ayıp olmasın. Sahada bu ikisi olmayınca takım yüzde 40 fire veriyor. Sonuç olarak şunu söylemek istiyorum. Aferin Küçükçekmeceli Atınç. Arkadaşlarının önünü açtın. Sıra Ümit Karaal ve Furkan Yaman’da.

YORUM YAZ