MENÜ

Bu seyirci hak etti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kaldı 3 maç. Ancak Beşiktaş dün çok rahattı. Skoru da erken buldu farkı da. Bir taraftan sıradan lig takımları dahil 32 gol yemiş Beşiktaş, diğer tarafta da her an stres içinde ‘düşer miyim acaba’ diye düşünen, dün itibariyle 33 gol yemiş Kayseri...

Beşiktaş öyle kritik maçlarda öyle goller yedi ki bizler de tribünde kafayı yedik. İşte bu sıkıntıların sebebi, defanstaki istikrarsızlık ve kaledeki Tolga. Dün oyun 3-0 olmuş hala kafamızda şüpheler ‘acaba’ diye. Yalnış da değil. Manisa’da yapılabilecek tüm hatalar bu takımda yapıldı. Tabi ki Şenol hocaya da sitemimiz var.

Sarı kartlı oyuncun çok. Gomez, Oğuzhan, bismillah kart gören Quaresma. Çıkar hocam! Çıkart diyoruz. Belki de Şenol hocanın bir bildiği var diyoruz ama sahadaki görüntü farklı. Hiç de Şenol hocanın gördüğü gibi değil durum. Hep hakemlerden yakınıyoruz. Halbuki Cüneyt Çakır da, Serkan Çınar da çok iyi maç yönetti dün akşam.

Sosa olmazsa olmaz

Defansta Tosic direnç getirmiş. En azından önündeki dörtlüye bilinçli toplar çıkartıyor. Bu da hem Atiba’nın hem de Oğuzhan’ın oyunu daha olumlu kurmasına yarıyor. Olcay geçmiş maçlara rağmen gol atmasa da üretken ve etkiliydi. Gol atmasın hiç mühim değil. Olcay’ın dünkü ve Manisa’daki çabası İsmail’i de rahatlatıyor. Neyse dakika 75. Oğuzhan ve Quaresma oyundan çıkıyor, Gökhan ve Cenk giriyor.

Gökhan bildiğimiz Gökhan. Cenk’in de gol atmasına sevindim. Herşey bir kenara, Sosa bu takımın olmazsa olmazı. Şenol hoca bu oyuncuya el bebek gül bebek yapmalı. Şımarmayan, karakterli bir oyuncu. Gomez bildiğimiz Gomez. Penaltıyı kim kaçırmadı ki o kaçırmayacak. Kendisini tebrik ediyorum.

YORUM YAZ