MENÜ

Bu çok demli oldu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Beşiktaş, Çaykur Rize’den çektiği kadar hiçbir takımdan çekmedi. Rizespor yüzünden birçok kişiyle başı derde girdi, hâlâ da izleri silinmiyor. Siyah-Beyazlılar, dün de öyle bir tokat yedi ki, kolay kolay açısı da çıkmayacak. Para bir kenara... Hani derler ya; ‘Para kaybı hiçbir şey, itibar kaybı her şey’ diye... Beşiktaş, paradan daha önemli olan itibarını da kaybetti.
Toptan kaçmakla bu iş olmaz. Mehmet Yozgatlı, Tello, Ricardinho, Delgado; top onlardayken her şey güzel, ya top rakipteyken; işte orası felaket. Kim top kazanacak, kim rakiple mücadeleye girecek, kim oyun kuracak? Bir Cisse vardı... Hani, ‘Dua edelim ona birşey olmasın’ dediğimiz. 16. dakikada o da oyundan çıkınca, Toraman ön liberoya, İbrahim Kaş sağ beke, Baki stopere... Artık düşünün gerisini. Zaten pamuk ipliğine bağlı defansta kafalar da karışık olunca sonuç ortada. Bu kadar kolay gol yiyen bir takım, düşünemiyorum.
Holosko’dan çekirdek gibi gol atmasını beklemeyin. ‘İyi goller attırır’ diyorduk, keşke bunu söylemeseydik. İnsan biraz egoist olur. İlk golden 1 dakika sonra Holosko, yakaladığı pozisyonda asist yapmak yerine egoist olsaydı, Beşiktaş, belki de ilk yarıda turu yakalayabilirdi. Ama, bu defansı ve kaleciyi ben unutmuşum! Özellikle müsabakanın yardımcı hakemi Cem Satman’ı kutluyorum. Beşiktaş’ın attığı golde de, yediği golde de çoğu yardımcı hakem gibi, yardımcı olmak yerine pozisyona çomak sokarak kafaları karıştırabilirdi ama yapmadı, gole prim verdi... Aferim. Yalnız aynı şeyi Halis Özkahya için söyleyemeyeceğim. Sana kimse, ‘Büyük takımı kolla’ demiyor. Ancak Beşiktaşlı oyunculara gösterdiğin kolay sarı kartları, vakit geçiren Rize’ye gösteremedin.
Bu arada Çaykur Rizespor’un tecrübeli teknik direktörü Erdoğan Arıca’yı da tebrik ediyorum. Bir Rizeli olarak yarı finale çıkmanızı kutlarım. Aynı başarıyı, ligde de göstermenizi dilerim. Ama Fenerbahçe maçındaki gibi değil!

YORUM YAZ